Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo

Trend

Brow lamination

VANAF

54.95

,-

|

60

15 min

Maak een afspraak
Wenkbrauwen gestyled door middel van de browlamination behandeling inclusief het verven van de wenkbrauwen op een dame

Brow lamination Is de trend van 2020 op wenkbrauwgebied, de natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst. Dit proces lijkt op hetzelfde proces als bij de lashlift behandeling. De wenkbrauwen zullen voller en natuurlijk lijken en blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar.

Er zijn een aantal contra-indicaties waardoor wij de behandeling niet kunnen uitvoeren, dit is: allergie voor permanent vloeistof, wanneer je hele dunne haartjes hebt als je hele korte of weinig haartjes hebt beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen, acne rond de wenkbrauwen, zwangerschap of borstvoeding geeft, als je een chemische peeling hebt gehad, je kort geleden bent verbrand door de zon, snel oog infecties hebt of wanneer je permanente make-up hebt laten zetten die nog niet volledig hersteld is. Dan zul je 2 weken moeten wachten tot deze behandeling kan plaats vinden.

Maak een afspraak
Contact icoon
Knop om contact te openen