Het merk

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

Stappenplan van de behandeling

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de stappen van het behandelplan en vullen wij samen een intakeformulier in. Om het gewenste resultaat te behalen is het uiterst (must) belangrijk dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie zullen wij het gewenste resultaat behalen. Het is mogelijk dat er op de huid 1 plekje hyperpigmentatie zit, deze is goed te behandelen met de  treatment en kan dus plaatselijk behandeld worden tijdens een andere behandeling.

Hoe snel kunt u het resultaat verwachten?

Bij de meeste pigmentvlekken doen wij de eerste 2 behandelingen met een tussentijd van 4 weken. De 3e behandeling is pas zal plaatsvinden na 6 tot 8 maanden. Tussentijds mogen er geen andere pigmentbehandelingen ondergaan worden! Dit is enorm belangrijk om huidbeschadigingen en belemmeringen in resultaat te voorkomen. Wel is het mogelijk om huidverzorgende huidbehandelingen te ondergaan, maar voor uw eigen veiligheid houden wij dit liever binnen onze salon om huidbeschadiging en resultaat vermindering te voorkomen.

In de tijd dat wij bezig zijn het pigment aan te pakken blijft het elke dag belangrijk om de pigmentproducten van Meline al die tijd te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat garanderen. Let op! Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het pigment dieper gelegen is en uit eindelijk nog behandeld dient te worden met de combinatie van de Fusion Dermapen en Meline.

Wilt u deze behandeling direct inboeken? Voorafgaand aan de 1e behandeling zal er eerst een intake/consult plaats moeten vinden, vink deze bij het boeken aan zodat er voldoende tijd zal zijn voor het consult en de behandeling!