Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

IK SKIN PERFECTION is een innovatie op het gebied van huidverbetering.Dit product is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat 0% huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.

Wij bieden verschillende gelaatsbehandelingen aan in onze salon. Aan de hand van de wensen, de huid, en het doel van de klant bepalen wij samen met welke producten we de behandeling in gaan. Zodat we resultaatgericht kunnen samenwerken.

Naast deze gelaatsbehandelingen bieden wij camouflage en acnebehandelingen aan die tevens door de zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen, en er een verwijzing van de huisarts is voorgeschreven.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Microblading is een mooie techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje  wordt individueel met een microblade gezet. De fijne lijntjes zijn haast niet te onderscheiden van echte haartjes. Voordat de behandeling start wordt er gekeken naar de huid en aan de hand daarvan kiezen wij de juiste pigmentkleur die het dichtstbij komt  bij de (ondertoon) huid en de natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het mooiste resultaat krijgt. Ook wordt er gekeken naar de vorm van het gelaat en volgen wij de eigen haargroei richting.

Waarom kiezen voor microblading?

 • Je hoeft niet elke dag je wenkbrauwen meer bij te tekenen.
 • De wenkbrauwen zien er altijd netjes uit.
 • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect.
 • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting.
 • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading:

 • De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en van uw levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen zorgt ervaaor dat het pigment sneller afneemt)
 • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar mooi.
 • Vier tot zes weken na de eerste behandeling is een touch-up (nabehandeling) nodig, hierbij worden eventuele minder goed gepakte hairstrokes bijgewerkt.
 • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Stappenplan van de behandeling:

 • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie (huidtype) van de eigen wenkbrauwen.
 • Er wordt gekeken naar eventuele littekens en deze worden besproken.
 • Voor foto’s worden gemaakt.
 • We bespreken welke techniek wij gaan toepassen, zoals de hairstroke techniek i.c.m. eventuele schaduwen.
 • Afmeten en aftekenen van de wenkbrauwen en bespreken deze samen.
 • Mocht u emla (verdovingszalf ) mee hebben brengen wij deze aan en laten deze intrekken.
 • Pigment wordt uitgekozen welke bij uw huid past.
 • Er wordt gewerkt volgens de ggd richtlijnen
 • Na foto’s worden gemaakt.
 • Als laatste wordt er nazorgcreme aangebracht en ontvang u de juiste formulieren wat er thuis moet gebeuren aan nazorg.
 • Samen plannen wij gelijk een vervolg afspraak in voor de nabehandeling.

Contra- indicaties:

 • Zwangerschap
 • Diabetes (pigmentkleur kan slecht pakken)
 • Hepatitus
 • H I V
 • Huidziekte (goedkeuring arts is nodig)
 • Lupus
 • Herpes
 • Epileptie
 • Roodheid, Acne (kan wel, alleen kans op verminderde resultaat)
 • Wrat of moedervlek (op het behandelde gebied, er wordt omheen gewerkt)

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werkt Stralend door Margreet met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht uitgeschaduwd wordt. De schaduwtechniek methode zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van uw wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw of persoon is hetzelfde. Stralend door Margreet werkt altijd met een uitgebreide intake waarin wij een goed beeld krijgen over uw wensen, de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepalen en eventuele andere wensen bespreken.

Permanente Make-Up is een goede oplossing  voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien! Maar ook zeker voor diegene die weinig tijd hebben of moeite met zichzelf op te maken, of wanneer u allergisch bent voor gewone make-up. Dan is permanente make up vaak de oplossing. Permanente make-up is ideaal wanneer u op vakantie gaat, of heerlijk een dagje gaat genieten in de sauna. Ook tijdens het sporten en zwemmen loopt het niet uit!

Permanente make-up (PMU)  kan worden toegepast om lippen, wenkbrauwen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. PMU blijft gemiddeld één tot drie jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl.  Soms kan pmu wel tot vijf jaar mooi blijven!

Vaak is het mooist als u elke 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  Er zijn veel verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van PMU. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren, mocht u geinteresseerd zijn in een permanente make-up behandeling en wilt u iets meer uitleg? Dan mag u een gratis en geheel vrijblijvende intake gesprek inplannen om de mogelijkheden te komen bespreken!

 

Hairstroke techniek

Met de unieke skinq hairstroke-methode creëren we (weer) de natuurlijke wenkbrauwen die passen in uw gelaat! Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat u uw wenkbrauwen net wat voller, langer of breder wil. Ook is permanent make-up (pmu) de manier om (in het verleden) slecht geëpileerde wenkbrauwen weer de juiste vorm te geven. Met deze techniek worden er haartjes gecreëerd welke zorgen voor een voller effect.

Ombre/schaduw techniek

Poederachtige wenkbrauwen voor een vol effect. Met de Shadow/schaduw/ombre/poeder  techniek creëren we een poeder achtige wenkbrauw welke je kan vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. Deze techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke/haartjes techniek.

Met de schaduw techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en een stuk luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het uiteinde van de wenkbrauw welke duidelijk donkerder zal zijn dan de aanzet.

Wilt u het beste van beide technieken gecombineerd, volle zachte wenkbrauwen maar niet te strak door de hairstrokes, dan is de fusiontechniek de beste keuze.

Verschillende eyeliners

Altijd stralende ogen! 

Dan is het pigmenteren van een eyeliner ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een  flinterdunne potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash. Deze techniek zorgt voor een subtiele pigmentatie (stipjes) tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder het oog gezet worden! 

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste eyeliner of infralash behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur  (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede)  (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de puntjes nog op de i kunnen zetten.

 

Full lips en lipliner (contour)

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een lipcontour die ongelijk is kan vaak weer gelijk (gecorrigeerd) gepigmenteerd worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur. Ook pigmentverlies (kleurverschil) kunnen wij corrigeren. Een andere mogelijkheid is de volledige lippen in een andere teint inkleuren zoals bij een full lips pigmentatie.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste pigmentatie en intakegesprek duurt ongeveer 3 uur. Na 4 weken komt u terug voor de nabehandeling om de pigmentatie bij te werken. Vervolgens komt u na 4 tot 6 weken nogmaals terug voor controle, eventueel om de laatste puntjes op de i nog bij te werken.   

 

Nazorg instructies permanente make-up

 Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezingsproces van de huid. Om de gepigmenteerde huid zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te behalen raadt Stralend door Margreet u de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • Hou de behandelde huid de komende 14 dagen droog. Geen water, milk of lotions op de behandelde huid aanbrengen. Ook geen sauna, stoombad of zwemwater. De huid zal hierdoor sneller en mooier genezen.
 • Gezicht reinigen voorzichtig met uw reinigingsproduct (voorhoofd evt alleen met water en een washandje) en voorzichtig afnemen met een vochtig washandje. (niet over de PMU). Haren wassen kan, maar voorzichtig uitspoelen.
 • Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen. Gebruik een desinfecterende zeep als Unicura of Dettol om uw handen te ontsmetten.
 • De eerste 7 dagen is het het beste om geen make-up op de behandelde plek aan te brengen. Daarna kunt u zich weer opmaken zoals u gewend bent. De huid is na die 14 dagen gesloten.
 • Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU i.v.m. mogelijke ontstekingen.
 • Dek het behandelde gebied niet af met pleisters of verband.
 • Er ontstaan hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn minuscule korstjes. Ga niet aan de korstjes krabben, maar laat de huid dit zelf af stoten. U kunt anders een litteken krijgen of het pigment mee uit de huid trekken.
 • Neem bij ontsteking of pijn altijd contact op met uw arts.
 • U mag gedurende 14 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
 • Gebruik vaseline alleen bij hoge uitzondering! Zeker niet de eerste 2 dagen na de behandeling. De vaseline kan ervoor zorgen dat het pigment uit de PMU en in de vaseline zal trekken. Dit laatste is niet de bedoeling, want het pigment moet juist in de huid blijven. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen. Als u het gevoel heeft dat uw huid zo op spanning staat, dan mag u na een dag of 3 een heel klein beetje smeren.
 • U mag gedurende tenminste 4 weken niet zwemmen of gebruik maken van zonnebank of sauna. Ook na de genezing zal u altijd uw PMU moeten beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen straling van zon of zonnebank.
 • Ook na genezing is het belangrijk uw huid altijd in te smeren met een goede spf creme (zonnebrandcreme)

 

Na de behandeling ontvangt u deze nazorg instructies zodat u deze thuis goed kan naleven.

 

Risico’s

Het aanbrengen van permanente make up is een huid doorborende behandeling, door de juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur voorkomt u te worden besmet met bloed overdraagbare ziektes zoals Hepatitis B en C.Voor de behandeling wordt een toestemmingsformulier met u doorgenomen sommige gezondheidsproblemen kunnen een nadelig effect hebben op het pigmenteren, tijdens het intakegesprek zal ik u hier verder over informeren.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog eventuele vragen, neem dan contact op via het contactformulier op deze site, ook mag u een mailtje sturen naar info@stralendhengelo.nl bellen of een appje mag uiteraard ook en kan naar het nummer 06 17 83 90 09

 

Het liften van de wimpers is 1 van de trends dit jaar. Voor degene die geen wimperextensions willen maar toch de wimpers voller en langer willen laten lijken dan is dit de ideale oplossing. Wij werken met het Australische merk Elleebana welke bekend staat om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Door deze behandeling krijg je een mooie open en sprekende blik, de wimpers worden zo gekruld dat ze optisch langer lijken, heb je rechte wimpers dan is dit de behandeling die je zeker moet ervaren.

Voordelen aan deze behandeling:
* Gemiddeld 6 a 8 weken plezier van je Lash Lift behandeling (dit kan zelfs tot 12 weken uitlopen)
* Zorgt voor een open- én frisse blik.
* Een relatief snelle behandeling (max 45 minuten)
* Deze behandeling is niet schadelijk voor je eigen wimpers.
* Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions.
* Gebruik van een wimperkrultang is niet meer nodig.
* Is geschikt voor elke lengte wimpers.

Voor het verwijderen van oneffenheden maken wij gebruik van het  tele’way  apparaat.

Met de tele’way kunnen couperose, spider naevi, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes) definintief verwijdert worden.

Wat is couperose?

Couperose, ook wel bekend als teleangiëctasieën, zijn rode adertjes die vaak voorkomen in het gezicht, hals en/of decollete.
Het zijn chronisch verwijde haarvaatjes, waarbij de klepjes van de haarvaatjes niet meer functioneren, hierdoor blijft het bloed in de vaatjes staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zo onstaat er een steeds grotere druk op de wanden, waardoor het bloed uiteindelijk in de weefselspleten kan lekken en de kleur van de huid rood kan worden en uiteindelijk zelfs paars als hier niks aan gedaan word. Couperose verdwijnt dus niet vanzelf en het gebied zal vaak alleen maar uitbreiden.
Couperose is een veel voorkomende maar onschuldige aandoening, maar word wel vaak als storend ervaren.

Ontstaan van couperose!

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor couperose of  rode adertjes kunnen ontstaan, het kan erfelijk zijn, maar het kan ook ontstaan door zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, (teveel) alcohol, pittig eten, grote inspanning, een hoge bloeddruk.
De oorzaak kan ook uitwendig ontstaan door schaafwonden, agressieve of verkeerde cosmetica, te grote temperatuur verschillen en uv zon (zonnebank).

Couperose kan in principe bij iedereen verwijdert worden, wel zijn er de volgende contra-indicaties waardoor wij niet kunnen behandelen:
– Pacemaker
– Suikerziekte
– Hartkwalen
– Rosacea
– Zwangerschap
– koortslip

Werking van het tele’way apparaat:

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency).
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door een dunne naald stroomt (de naald doorboort de huid niet) Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangestipt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en de adertjes verdwijnen.

De behandeling:

Een behandeling met de teleway duurt per keer uiterlijk 30 minuten, de 1e behandeling altijd maximaal 15 minuten.
Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, tenzij het om een klein aangedaan gebied gaat, tussen de behandelingen dient minimaal 1 a 2 weken tijd te zitten.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan je tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de 2e dag en wordt minder vanaf de 4e dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zie je het mooie resultaat.

– De eerste 4 dagen mag de behandelde plaats niet in contact komen met water of enig ander soort vochtigheid als hete en natte plaatsen zoals sauna‘s, zwembaden.
– Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten de eerste 3 dagen na de behandeling.
– Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een dagverzorging met SPF30 of 50.
– Gebruik de eerste 4 dagen geen enkel product dat parfum of andere irriterende ingrediënten bevat.
– Gebruik de eerste 4 dagen het liefst geen make-up op het behandelde gebied.

Houd er rekening mee dat adertjes die weg zijn niet meer terugkomen, maar er kunnen wel nieuwe rode adertjes ontstaan in de toekomst.

De hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met warme basalt stenen.
Deze stenen zijn afkomstig uit lava en bezitten een hoog ijzer gehalte. Hierdoor verliezen ze hun warmte zeer geleidelijk. Doordat de lava mee is genomen met de stroming van de rivieren in de omgeving hebben ze deze gladde vorm gekregen.

Deze massage werkt dieper op de spieren dan een manuele massage. De basalt stenen werken ontgiftend, aardend, ontspannend en helend. Het lichaam krijgt nieuwe energie en brengt hem in balans. Door de warmte van de basalt stenen werkt deze massage direct op de zenuwbanen in het lichaam.
Dit is een bewegende massage, en niet alleen steen opleggend.
Contra indicaties voor deze behandeling:
– Zwangerschap
– Hart en vaat ziekten
– Koorts, keelontsteking, verkoudheid
– Neurogene klachten (hernia, slijmbeursontsteking)
– Open wonden
– Besmettelijke huidziekten (kans op besmetting van derden of uitbreiding ontsteking)
– Bij temperaturen hoger dan 25 graden voeren wij deze massage niet uit
Heeft u nog vragen? neem dan contact op via onze mail info@stralendhengelo.nl of 06 17 83 90 09 
Wilt u een hotstone behandeling boeken kunt u dit in onderstaande tabel snel en gemakkelijk zelf inplannen!

Manicure is een cosmetische behandeling gericht op het verzorgen van de handen en nagels.
Deze behandeling bestaat onder andere uit:

* De nagels in de vorm vijlen naar wens van de klant.

* Handbadje om de nagelriemen te weken, deze werkt tevens verzorgend.

* Verzorgen nagelriemen.

* Handmassage  met een verzorgende creme.

* Eventuele blanke lak.

Wilt u liever een kleurtje? Wij adviseren altijd om zelf uw gewenste kleur mee te nemen i.v.m. hygiënische redenen. De meerprijs om de nagels strak te lakken bedraagt 9,50 euro!

Onder lichaamsbehandelingen vallen de massages en bieden wij tevens een rugbehandeling aan:

Massage:

Dit zijn ontspanningsmassages wat in houdt dat het meer gaat om het relaxen en het ontspannen,
de stevigheid van de massage kan aangepast worden aan de wensen van de klant.

Wij geven onder andere ook Lomi lomi  massages. Het doel van dit type massage is niet alleen
om u te laten ontspannen, maar ook fysieke, emotionele en mentale stress los te laten.

Rugbehandeling:

Deze behandeling is zeer geschikt wanneer men last heeft van bijvoorbeeld mee-eters of
puistjes, het doel is om dit onder controle te krijgen en uiteindelijk te verbeteren.

Zeer geschikt voor mensen met acne, de behandeling ziet er als volgt uit:

* Reinigen huid met op huidtype gebaseerde reiniging.

* Scrubben/peelen dit houdt in het verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een grove korrel.

* Verwijderen van oneffenheden (puistjes, mee-eters)

* afsluitende creme.

 

De behandelingen met de Fusion (dermapen) mono- en multineedle pen zijn zeer efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Mono needle (enkele naald)

Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, hierdoor mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi needle (12 naaldjes)

Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde “needlen” van de huid. Deze bevat meerdere naaldjes die de huid bestempelen. Ook bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur die dieper in de huid terecht kan komen. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met littekenweefsel en pigmentvlekken.

De Monopen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

 

Hoe verloopt de behandeling:

Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen) voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

 

Na de behandeling:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaat makkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegel en dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie:
Afhankelijk van het soort huidprobleem, kubben wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.

Al onze deelbehandelingen kunt u bekijken in onze prijslijst.

BEKIJK ONZE PRIJSLIJST >

Onder deelbehandelingen vallen onder andere:

– Epileren van de wenkbrauwen

– Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Wij werken met twee merken in de salon welke 1 daarvan ppd vrij is, ideaal voor mensen met een (haar)verf allergie.

– Harsen gelaat, bovenlip en/of kin

Het merk

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Stappenplan van de behandeling

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de stappen van het behandelplan en vullen wij samen een intakeformulier in. Om het gewenste resultaat te behalen is het uiterst (must) belangrijk dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie zullen wij het gewenste resultaat behalen. Het is mogelijk dat er op de huid 1 plekje hyperpigmentatie zit, deze is goed te behandelen met de  treatment en kan dus plaatselijk behandeld worden tijdens een andere behandeling.

Hoe snel kunt u het resultaat verwachten?

Bij de meeste pigmentvlekken doen wij de eerste 2 behandelingen met een tussentijd van 4 weken. De 3e behandeling is pas zal plaatsvinden na 6 tot 8 maanden. Tussentijds mogen er geen andere pigmentbehandelingen ondergaan worden! Dit is enorm belangrijk om huidbeschadigingen en belemmeringen in resultaat te voorkomen. Wel is het mogelijk om huidverzorgende huidbehandelingen te ondergaan, maar voor uw eigen veiligheid houden wij dit liever binnen onze salon om huidbeschadiging en resultaat vermindering te voorkomen.

Meline behandeltraject

De MeLline is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen en een thuispakket. Tussen de behandelingen in is het belangrijk om de pigmentproducten van MeLine al die tijd thuis te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat garanderen. Let op! Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het pigment dieper gelegen is en uit eindelijk nog behandeld dient te worden met de combinatie van de Fusion Dermapen en MeLine.

MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

MeLine Behandeling 2: MeLine ID microneedling

Na 3 a 4 weken staat een ID – MeLine microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

MeLine Behandeling 3: MeLine Peeling-Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

MeLine Behandeling 4/5: MeLine ID microneedling of MeLine Peeling Masker

Indien noodzakelijk kan er nog een vierde behandeling worden ingepland. Dit is echter alleen in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na de masker behandelingen  komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht verboden. Dagelijks dient er  meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met de bijbehorende bb cream met spf factor.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 40% a 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het kome masker product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

Wilt u deze behandeling direct inboeken? Voorafgaand aan de 1e behandeling zal er eerst een intake/consult plaats moeten vinden, vink deze bij het boeken aan zodat er voldoende tijd zal zijn voor het consult en de behandeling!

Meline Hengelo

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die een trauma nagel  of schimmelnagel hebben.
De nagel wordt zo kort en dun mogelijk gefreesd zodat de gel nagel goed hecht, in de lijm en
gel zit een schimmeldodende werking die ideaal is voor schimmelnagels. de gel nagels kunnen
zeker 4 tot 6 weken blijven zitten mits ze goed gezet worden.

Het is na de tijd mogelijk om een mooi kleurtje nagellak op aan te brengen.
Dit is een ideale behandeling voor in de zomer.

Bij deze behandeling staat het behandelen van problemen centraal, dit kunnen zijn:

* Eelt

* Likdoorns

* Ingroei nagel(s)

* Knippen en frezen van de nagels

* Behandelen van schimmelnagels

Naast het behandelen van de  primaire behoefte van de voet, masseren wij de
voeten kort in met  een heerlijke creme van  het merk gewohl.

In deze salon wordt er gewerkt met het merk Lycon, deze wax is afkomstig uit Australie .
Lycon is op dit moment marktleider op het gebied van ontharen en wordt inmiddels in
57 landen toegepast in het topsegment van schoonheidssalons.

Deze wax is ook zeer geschikt op een gevoelige huid. Voordelen van de wax zijn:

* Geschikt voor het ontharen vanaf 1 a 2 mm.

* Vrijwel pijnloos en zeer mild op de huid.

* Wordt aangebracht op lage temperaturen.

* Geeft vrijwel geen of zeer minimale roodheden of huidirritaties.

* De producten zijn verrijkt met essentiële oliën en ruiken heerlijk.