Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo
Contact icoon
Knop om contact te openen

De productlijnen waar wij mee behandelen


Nimue

De nieuwe generatie derma-cosmeceutischehuidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staatbekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Duurzaam met Nimue
Nimue SkinTechnology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerdehuidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is eenvan de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegenverontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingenvolledig recyclebaar zijn.


IK SKINPERfECTION

IK CONCEPT

IK SKINPERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit houdt in dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig zijn getest. We staan voor transparantie, betrouwbaarheid en vermijden huidonvriendelijke ingrediënten in de producten.

IK CARES

IK SKINPERFECTION is uitvoerig getest en dierproefvrij. Ons Research en Developmentteam is één van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat wij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten, kunnen wij met IK SKIN PERFECTION de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

IK – INFUSION KNOWLEDGE

IK staat voor – Infusion Knowledge – het transportsysteem waarbij actieve ingrediëntendiep in de huid kunnen doordringen en structurele huidverbetering plaatsvindt. Op een bewuste en huidvriendelijke manier herprogrammeert IK de probleemhuid en zorgt met het Healthy Reset Programma – voor een gezonde huid.

GROENE COSMECEUTICAL

IK SKINPERFECTION werkt volgens het Less-is-more principe, 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten. Deze bewuste keuze van klinisch bewezen ingrediënten – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht voor de huid en daadkrachtig voor elk huidprobleem.

PURE SCHOONHEID

IK SKINPERFECTION ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht en streeft ernaar om leider te zijn in veilige en verantwoorde cosmetica. IK SKINPERFECTION gelooft in een mooiere toekomst met pure schoonheid voor mens, dieren natuur.

LYCON WAX
Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid.

Lycon Precision waxing is  de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons inde hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Ook jouw klanten hebben recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon.

Ontdek zelf de voordelen van Lycon:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1     mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst     zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage     temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliënSandra Meijer

bajkbdkjahdsfjshdfkjsd hfgkjdfhgkdfhgkjdfhgkjfhd

Testje 2 naam

fsjkshjfhsjkfhskhfkjshfgjkfhgkdhgjkdhfgkjdfhgkjdfhgkdfhkghdfkghdfg

Wat klanten zeggen!

SALON

Foto van wachtruimte Stralend Hengelo
Foto van salon 1 Stralend Hengelo
Foto van salon 2 massage Stralend Hengelo
Foto van salon 2 Stralend Hengelo
Foto van nagelsalon Stralend Hengelo
Foto van stoel in salon 1 Stralend Hengelo
Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item