Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Contact icoon
Knop om contact te openen

STRALENDE

BEHANDELINGEN

Armen waxen

Wij zijn al jaren fan van dit mooie merk. Daarom wordt er bij ons gewaxt met het merk Lycon, deze wax is afkomstig uit Australie .
Lycon is op dit moment marktleider op het gebied van ontharen en blijft zich innoveren.

Deze wax is ook zeer geschikt op een gevoelige huid. Enkele voordelen van de wax zijn:

* Geschikt voor het ontharen vanaf 1 a 2 mm.

* Vrijwel pijnloos en zeer mild op de huid.

* Wordt aangebracht op lage temperaturen.

* Geeft vrijwel geen of zeer minimale roodheden of huidirritaties.

* De producten zijn verrijkt met essentiële oliën en ruiken heerlijk.

Lees meer

Basis (klassiek)

De klassieke behandeling wordt bij ons ondergedeeld in 3 categorieën. 30, 45 en 60 minuten. Hieronder valt altijd het reinigen, peelen (scrubben), verwijderen van onzuiverheden en het aanbrengen van een crème en daaroverheen een spf crème. In de 45 minuten is er keuze uit een masker of massage en in de 60 minuten zit alles. Wilt u een deelbehandeling hieraan toevoegen kan dit uiteraard.

Lees meer

Brow lamination

Brow lamination Is de trend van 2020 op wenkbrauwgebied, de natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst. Dit proces lijkt op hetzelfde proces als bij de lashlift behandeling. De wenkbrauwen zullen voller en natuurlijk lijken en blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar.

Er zijn een aantal contra-indicaties waardoor wij de behandeling niet kunnen uitvoeren, dit is: allergie voor permanent vloeistof, wanneer je hele dunne haartjes hebt als je hele korte of weinig haartjes hebt beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen, acne rond de wenkbrauwen, zwangerschap of borstvoeding geeft, als je een chemische peeling hebt gehad, je kort geleden bent verbrand door de zon, snel oog infecties hebt of wanneer je permanente make-up hebt laten zetten die nog niet volledig hersteld is. Dan zul je 2 weken moeten wachten tot deze behandeling kan plaats vinden.

Lees meer

Coaguleren per minuut

Heeft u last van steelwratjes en wilt u deze verwijderen tijdens een gelaatsbehandeling, dit kan tijdens het intrekken van een masker. Of wilt u toch nog een paar adertjes laten verwijderen dan hanteren wij een standaard tarief per minuut. De 1e behandeling gaat altijd gepaard met een intake, hierna volgt de behandeling van circa 15 tot 30 minuten afhankelijk van het te verwijderen gebied.

Lees meer

Dark circles (ogen)

Speciaal voor donkere kringen rondom de ogen bied Stralend een zeer specifieke behandeling aan met de producten van MeLine aan. Deze behandeling is uitsluitend bedoeld voor pigment rondom de ogen.

Lees meer

Deel behandelingen

Onder deelbehandelingen vallen onder andere:

– Epileren van de wenkbrauwen

– Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

(Wij werken met twee merken in de salon welke 1 daarvan ppd vrij is, ideaal voor mensen met een (haar)verf allergie.)

– Harsen gelaat, bovenlip en/of kin


Wilt u een deel behandeling inplannen tijdens een gelaatsbehandeling van 60 minuten dan is de prijs € 9,00 i.p.v. € 11,75.

Lees meer

Dermaplaning

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. Dermaplaning gebruikt een scherp chirurgisch mesje of een butterblade- mesje dat onder een hoek van 45 graden wordt gehouden om de buitenste laag van de huid, die bestaat uit doffe dode huidcellen, voorzichtig te schrapen. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Adviezen na de behandeling:

- 24-48 uur uur geen sauna
- 24 uur niet intensief sporten
- Bescherm de huid altijd met een SPF
- Gebruik schone make-up sponsjes, kwasten etc.

Wat doet dermaplaning exact voor de huid?

- Verwijderd dode huidcellen
- Verwijderd donsharen (vellus haren)
- Verfijnt fijne lijntjes
- Verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken
- Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
- Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
- Geeft de huid een mooie glow!

Bovendien zorgt deze behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Contra indicaties:

- Open wondjes
- Zonnebrand
- Infecties
- Actieve herpes (koortslip)
- Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
- Actieve acne
- Eczeem
- Tijdens antibiotica kuur
- Huidkanker


Lees meer

Duo behandelingen

In onze sfeervolle salon bieden wij de mogelijkheid om behandelingen te ervaren met twee personen tegelijk. Onze heerlijke stoelen zijn voorzien van stoelverwarming en liggen heerlijk. Kom samen ontspannen met een familielid, een vriend/vriendin of met partner.

Welke mogelijkheden bieden wij in duo behandelingen aan:
- Gezichtsbehandelingen (klassiek, acne, huidverbeterende)
- Deel behandelingen ( epileren/shapen wenkbrauwen, verven, waxen)
- Browlamination
- Lashlifting
- Massages (ontspanning, hot-stone)

Lees meer

Eyeliner

Verschillende eyeliners

Altijd stralende ogen!

Dan is het pigmenteren van een eyeliner ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een  flinterdunne potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash. Deze techniek zorgt voor een subtiele pigmentatie (stipjes) tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder het oog gezet worden!

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste eyeliner of infralash behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur  (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede)  (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de puntjes nog op de i kunnen zetten.

Lees meer

Gezichtsbehandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.  IK SKIN PERFECTION is een innovatie op het gebied van huidverbetering.Dit product is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat 0% huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.  Wij bieden verschillende gelaatsbehandelingen aan in onze salon. Aan de hand van de wensen, de huid, en het doel van de klant bepalen wij samen met welke producten we de behandeling in gaan. Zodat we resultaatgericht kunnen samenwerken.  Naast deze gelaatsbehandelingen bieden wij camouflage en acnebehandelingen aan die tevens door de zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen, en er een verwijzing van de huisarts is voorgeschreven.  Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Henna incl shapen wenkbrauwen

In tegenstelling tot “gewone” verf wordt er bij Henna een afdruk achter gelaten op de huid. Het is verschillend per persoon hoelang dit kan blijven zitten, gemiddeld zal dit vijf tot 14 dagen zijn. Henna is een natuurlijk product en legt als het ware een gekleurd laagje over de wenkbrauwhaartjes. Het effect van henna is dat je een ombre wenkbrauw creëert, de tint laat een subtiele afdruk achter op de huid. Inclusief shapen van de wenkbrauwen.

Lees meer

Hot stone massage

De hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met warme basalt stenen.
Deze stenen zijn afkomstig uit lava en bezitten een hoog ijzer gehalte. Hierdoor verliezen ze hun warmte zeer geleidelijk. Doordat de lava mee is genomen met de stroming van de rivieren in de omgeving hebben ze deze gladde vorm gekregen.

Deze massage werkt dieper op de spieren dan een manuele massage. De basalt stenen werken ontgiftend, aardend, ontspannend en helend. Het lichaam krijgt nieuwe energie en brengt hem in balans. Door de warmte van de basalt stenen werkt deze massage direct op de zenuwbanen in het lichaam. Dit is een bewegende massage, en niet alleen steen opleggend.

Contra indicaties voor deze behandeling:

– Zwangerschap
– Hart en vaat ziekten
– Koorts, keelontsteking, verkoudheid
– Neurogene klachten (hernia, slijmbeursontsteking)
– Open wonden
– Besmettelijke huidziekten (kans op besmetting van derden of uitbreiding ontsteking)
– Bij temperaturen hoger dan 25 graden voeren wij deze massage niet uit!

Lees meer

Huidoneffenheden verwijderen (Coaguleren)

Voor het verwijderen van oneffenheden maken wij gebruik van het tele’way  apparaat.

Met de tele’way kunnen couperose, spider naevi, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes) definintief verwijdert worden.

Wat is couperose?

Couperose, ook wel bekend als teleangiëctasieën, zijn rode adertjes die vaak voorkomen in het gezicht, hals en/of decollete.
Het zijn chronisch verwijde haarvaatjes, waarbij de klepjes van de haarvaatjes niet meer functioneren, hierdoor blijft het bloed in de vaatjes staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zo onstaat er een steeds grotere druk op de wanden, waardoor het bloed uiteindelijk in de weefselspleten kan lekken en de kleur van de huid rood kan worden en uiteindelijk zelfs paars als hier niks aan gedaan word. Couperose verdwijnt dus niet vanzelf en het gebied zal vaak alleen maar uitbreiden.
Couperose is een veel voorkomende maar onschuldige aandoening, maar word wel vaak als storend ervaren.

Ontstaan van couperose!

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor couperose of  rode adertjes kunnen ontstaan, het kan erfelijk zijn, maar het kan ook ontstaan door zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, (teveel) alcohol, pittig eten, grote inspanning, een hoge bloeddruk.
De oorzaak kan ook uitwendig ontstaan door schaafwonden, agressieve of verkeerde cosmetica, te grote temperatuur verschillen en uv zon (zonnebank).

Couperose kan in principe bij iedereen verwijdert worden, wel zijn er de volgende contra-indicaties waardoor wij niet kunnen behandelen:
– Pacemaker
– Suikerziekte
– Hartkwalen
– Rosacea
– Zwangerschap
– koortslip

Werking van het tele’way apparaat:

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency).
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door een dunne naald stroomt (de naald doorboort de huid niet) Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangestipt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en de adertjes verdwijnen.

De behandeling:

Een behandeling met de teleway duurt per keer uiterlijk 30 minuten, de 1e behandeling altijd maximaal 15 minuten.
Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, tenzij het om een klein aangedaan gebied gaat, tussen de behandelingen dient minimaal 1 a 2 weken tijd te zitten.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan je tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de 2e dag en wordt minder vanaf de 4e dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zie je het mooie resultaat.

– De eerste 4 dagen mag de behandelde plaats niet in contact komen met water of enig ander soort vochtigheid als hete en natte plaatsen zoals sauna‘s, zwembaden.
– Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten de eerste 3 dagen na de behandeling.
– Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een dagverzorging met SPF30 of 50.
– Gebruik de eerste 4 dagen geen enkel product dat parfum of andere irriterende ingrediënten bevat.
– Gebruik de eerste 4 dagen het liefst geen make-up op het behandelde gebied.

Houd er rekening mee dat adertjes die weg zijn niet meer terugkomen, maar er kunnen wel nieuwe rode adertjes ontstaan in de toekomst.

Lees meer

Huidverbeterende behandelingen

Tijdens de huidverbeterende behandelingen werken wij met ons mooie merk Nimue. Nimue werkt met 4 huidclassificaties: de beschadigde huid door externe factoren, huid met pigmentvlekken, onzuivere probleemhuid en de gevoelige huid. Hij heeft een unieke filosofie welke gebaseerd is op vier punten: huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Nimue biedt veel huidverbeterende behandelingen aan, in overleg met uw huidspecialist wordt er gekeken welke behandelingen het beste voor uw huid zijn op het moment van bezoek.

De behandelingen die onder de Nimue peelingen behandelingen vallen zijn:
Nimue Peel Intens
Voor iedereen die een stralende huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden! Let op: Deze behandeling heeft downtime, dit houdt in dat je thuis kan vervellen.
Skin Resurfacing Complex

De  NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.
SRC acne behandeling:
Speciaal behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Een ideale behandeling wanneer je een glimmende huid hebt.
SRC op hyperpigmentatie:
Behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid. Let op: de MeLine behandelingen zijn geschikter voor pigment wanneer het dieper gelegen ligt.
SRC op een beschadigde huid/ouderwordende huid:
Geschikt op de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.
Glycol peeling:
Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.
SMART Resurfacing:
De Nimue Smart Resurfacer is een verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een medium diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De intensieve werking zorgt voor verandering in de structuur, in het functioneren van de huid, ontstekingsremmend en optimaal hydraterend. Geeft geen downtime. De meest intensieve peeling van Nimue.
Nimue Support Behandeling:
Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe behandeling:
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.
Thermal Detox behandeling:
Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

Lees meer

Id (microneedling) Behandeling

Na 3 a 4 weken na het eerste masker behandeling staat de Id microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

Lees meer

Intake gesprek

Een intake gesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Voorafgaand aan de behandeling (of alleen een intake kan ook) vind er altijd een intake gesprek plaats. Dit zodat wij kunnen beoordelen of deze behandeling wel geschikt is voor u, tevens leggen wij exact uit hoe de behandeling met de teleway in zijn werk gaat.

Lees meer

Intake gesprek dermaplaning

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging.
Er worden speciale productenop uw huid aangebracht.
Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

- Oppervlakte reiniging van de huid
- Dermaplaning hele gelaat
- Enzymatische peeling
- Als afsluiting van de behandeling brengen we een dagverzorging aan met een SPF.

Lees meer

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Onder lichaamsbehandelingen vallen de massages en bieden wij tevens een rugbehandeling aan:

Massage:

Dit zijn ontspanningsmassages wat in houdt dat het meer gaat om het relaxen en het ontspannen,
de stevigheid van de massage kan aangepast worden aan de wensen van de klant.

Wij geven onder andere ook Lomi lomi  massages. Het doel van dit type massage is niet alleen
om u te laten ontspannen, maar ook fysieke, emotionele en mentale stress los te laten.

Rugbehandeling:

Deze behandeling is zeer geschikt wanneer men last heeft van bijvoorbeeld mee-eters of
puistjes, het doel is om dit onder controle te krijgen en uiteindelijk te verbeteren.

Zeer geschikt voor mensen met acne, de behandeling ziet er als volgt uit:

* Reinigen huid met op huidtype gebaseerde reiniging.

* Scrubben/peelen dit houdt in het verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een grove korrel.

* Verwijderen van oneffenheden (puistjes, mee-eters)

* afsluitende creme.

Lees meer

Lashlifting

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik! De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.

Lees meer

Liezen/bikinilijn waxen

De waxformules van Lycon bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de korste en stugste haren snel en effectief mee kunt waxen.

Voor de eerste wax behandeling wordt aangeraden de haren ongeveer 2 weken te laten groeien.

Lees meer

MANICURE

Manicure is een cosmetische behandeling gericht op het verzorgen van de handen en nagels.
Deze behandeling bestaat onder andere uit:

* De nagels in de vorm vijlen naar wens van de klant.

* Handbadje om de nagelriemen te weken, deze werkt tevens verzorgend.

* Verzorgen nagelriemen.

* Handmassage  met een verzorgende creme.

* Eventuele blanke lak.

Wilt u liever een kleurtje? Wij adviseren altijd om zelf uw gewenste kleur mee te nemen i.v.m. hygiënische redenen. De meerprijs om de nagels strak te lakken bedraagt 9,50 euro!

Lees meer

MONO- EN MICRO NEEDLING BEHANDELING (DERMAPEN)

De behandelingen met de Fusion (dermapen) mono- en multineedle pen zijn zeer efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Mono needle (enkele naald)

Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, hierdoor mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi needle (12 naaldjes)

Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde “needlen” van de huid. Deze bevat meerdere naaldjes die de huid bestempelen. Ook bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur die dieper in de huid terecht kan komen. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met littekenweefsel en pigmentvlekken.

De Monopen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

Hoe verloopt de behandeling:

Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen) voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

Na de behandeling:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaat makkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegel en dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie:
Afhankelijk van het soort huidprobleem, kubben wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.

Lees meer

Masker behandeling

MeLine Peeling-Masker Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

Lees meer

Massage

We herkennen allemaal wel een moment of periode met meer spanning en/of stress, dit is vaak terug te leiden naar ons drukke bestaan.Tijdens de massage richten wij ons op gecombineerde massage technieken. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, hierdoor kunnen afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden in het lichaam. Zuurstof en voedingstoffen kunnen hierdoor beter aangevoerd worden naar de spieren. De massage is ontspannend, verlichtend maar kan ook als stevig worden ervaren.

Lees meer

Meline Intake gesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een intake gesprek plaats, zo wordt er besproken welke wensen en doelstellingen er zijn en wat u kunt verwachten van de behandelingen. Deze is ook losstaand in te plannen in de agenda! Een intake/consult is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos!

Lees meer

Microblading

Microblading is een mooie techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje wordt individueel met een microblade gezet. De fijne lijntjes zijn haast niet te onderscheiden van echte haartjes. Voordat de behandeling start wordt er gekeken naar de huid en aan de hand daarvan kiezen wij de juiste pigmentkleur die het dichtstbij komt  bij de (ondertoon) huid en de natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het mooiste resultaat krijgt. Ook wordt er gekeken naar de vorm van het gelaat en volgen wij de eigen haargroei richting.

Waarom kiezen voor microblading?
-
Je hoeft niet elke dag je wenkbrauwen meer bij te tekenen.
- De wenkbrauwen zien er altijd netjes uit.
- Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect.
- Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting.
- Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading:
De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en van uw levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen zorgt ervaaor dat het pigment sneller afneemt)

 • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar mooi.
 • Vier tot zes weken na de eerste behandeling is een touch-up (nabehandeling) nodig, hierbij worden eventuele minder goed gepakte hairstrokes bijgewerkt.
 • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Stappenplan van de behandeling:

 • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie (huidtype) van de eigen wenkbrauwen.
 • Er wordt gekeken naar eventuele littekens en deze worden besproken.
 • Voor foto’s worden gemaakt.
 • We bespreken welke techniek wij gaan toepassen, zoals de hairstroke techniek i.c.m. eventuele schaduwen.
 • Afmeten en aftekenen van de wenkbrauwen en bespreken deze samen.
 • Mocht u emla (verdovingszalf ) mee hebben brengen wij deze aan en laten deze intrekken.
 • Pigment wordt uitgekozen welke bij uw huid past.
 • Er wordt gewerkt volgens de ggd richtlijnen
 • Na foto’s worden gemaakt.
 • Als laatste wordt er nazorgcreme aangebracht en ontvang u de juiste formulieren wat er thuis moet gebeuren aan nazorg.
 • Samen plannen wij gelijk een vervolg afspraak in voor de nabehandeling.

Contra- indicaties:

 • Zwangerschap
 • Diabetes (pigmentkleur kan slecht pakken)
 • Hepatitus
 • H I V
 • Huidziekte (goedkeuring arts is nodig)
 • Lupus
 • Herpes
 • Epileptie
 • Roodheid, Acne (kan wel, alleen kans op verminderde resultaat)
 • Wrat of moedervlek (op het behandelde gebied, er wordt omheen gewerkt)

Lees meer

Nimue introductie behandeling

Deze behandeling bestaat uit de core behandeling van Nimue. Voordat de intensievere huidverbeterende behandelingen plaats kunnen vinden zal er altijd als eerste behandeling de core behandeling worden ingezet.

Nimue bied hierin een mooi starterspakket aan met producten voor circa 4 a 6 weken thuisgebruik inclusief intakegesprek en de core behandeling van 45 minuten.
De producten in het pakket zijn:
Cleansing gel
Conditioner
Peeling
Dag crème
Nacht crème
Spf 40 crème
Gaasjes
Active lotion als volwaardig product (wordt sterk aangeraden, in gebruik doe je er ongeveer 8 maanden mee)
Prijs inclusief active € 162,00
Prijs zonder active € 109,00

Lees meer

Oksels waxen

Een gladde en zachte huid, zonder gedoe en pijn! Met de Lycon wax is het al mogelijk om te waxen vanaf 1 millimeter.  Zacht voor de meest gevoelige huidjes, geen huidirritaties of roodhuid. Wanneer u om de zoveel weken deze behandeling ondergaat is het het beste om de huid tussentijds niet te scheren, voor het meest optimale resultaat.

Lees meer

Ontharen

In onze salon wordt er gewerkt met het merk Lycon, deze wax is afkomstig uit Australie . Lycon is op dit moment marktleider op het gebied van ontharen en wordt inmiddels in 57 landen toegepast in het topsegment van schoonheidssalons. Deze wax is ook zeer geschikt op een gevoelige huid.

Voordelen van de wax zijn:

* Geschikt voor het ontharen vanaf 1 a 2 mm.
* Vrijwel pijnloos en zeer mild op de huid.
* Wordt aangebracht op lage temperaturen.
* Geeft vrijwel geen of zeer minimale roodheden of huidirritaties.
* De producten zijn verrijkt met essentiële oliën en ruiken heerlijk.

Lees meer

Pedicure

Bij deze behandeling (25 minuten) staat het behandelen van problemen centraal, dit kunnen zijn: Het verwijderen van eelt, likdoorns, ingroei nagel(s), knippen en frezen van de nagels, behandelen van schimmelnagels. Naast de basis behandeling is het ook mogelijk om een deelbehandeling van 15 minuten te boeken, hierin staat er 1 van bovenstaande problemen centraal. Wanneer er meer problematiek aan de voeten is kunt u ook ervoor kiezen om uw voeten langer te laten behandelen.

Lees meer

Permanente make-up

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werkt Stralend door Margreet met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht uitgeschaduwd wordt. De schaduwtechniek methode zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van uw wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw of persoon is hetzelfde. Bij Stralend wordt altijd eerst een uitgebreide intake afgenomen waarin wij een goed beeld krijgen over uw wensen, de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepalen en eventuele andere wensen bespreken.

Permanente Make-Up is een goede oplossing  voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien! Maar ook zeker voor diegene die weinig tijd hebben of moeite met zichzelf op te maken, of wanneer u allergisch bent voor gewone make-up, dan is permanente make up vaak de oplossing. Permanente make-up is ideaal wanneer u op vakantie gaat, of heerlijk een dagje gaat genieten in de sauna. Ook tijdens het sporten en zwemmen loopt het niet uit! PMU blijft gemiddeld één tot drie jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl.  

Vaak is het mooist als u elke 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  Er zijn veel verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van PMU. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren, mocht u geinteresseerd zijn in een permanente make-up behandeling en wilt u iets meer uitleg? Dan mag u een gratis en geheel vrijblijvende intake gesprek inplannen om de mogelijkheden te komen bespreken!

Ombre/schaduw techniek

Poederachtige wenkbrauwen voor een vol effect. Met de Shadow/schaduw/ombre/poeder  techniek creëren we een poeder achtige wenkbrauw welke je kan vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. Deze techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke/haartjes techniek.

Met de schaduw techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en een stuk luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het uiteinde van de wenkbrauw welke duidelijk donkerder zal zijn dan de aanzet.

Wilt u het beste van beide technieken gecombineerd, volle zachte wenkbrauwen maar niet te strak door de hairstrokes, dan is de fusiontechniek de beste keuze.

Gebruikt u medicatie zoals bijvoorbeeld antibiotica, neem dan eerst contact met ons op. Het kan zijn dat wij de behandeling dan niet uit kunnen voeren.

Verschillende eyeliners

Altijd stralende ogen!

Dan is het pigmenteren van een eyeliner ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een  flinterdunne potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash. Deze techniek zorgt voor een subtiele pigmentatie (stipjes) tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder het oog gezet worden!

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste eyeliner of infralash behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur  (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede)  (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de puntjes nog op de i kunnen zetten.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

De eerste behandeling inclusief intakegesprek zal ongeveer 3 uur duren. Na 6 weken komt u terug voor de nabehandeling om de pigmentatie bij te werken. Deze behandeling is om de laatste puntjes op de i nog bij te werken.  

Nazorg instructies permanente make-up:
Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezingsproces van de huid. Om de gepigmenteerde huid zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te behalen raadt Stralend u de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • Hou de behandelde huid de komende 14 dagen droog. Geen water, milk of lotions op de behandelde huid aanbrengen. Ook geen sauna, stoombad of zwemwater. De huid zal hierdoor sneller en mooier genezen.
 • Gezicht reinigen voorzichtig met uw reinigingsproduct (voorhoofd evt alleen met water en een washandje) en voorzichtig afnemen met een vochtig washandje. (niet over de PMU). Haren wassen kan, maar voorzichtig uitspoelen.
 • Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen. Gebruik een desinfecterende zeep als Unicura of Dettol om uw handen te ontsmetten.
 • De eerste 7 dagen is het het beste om geen make-up op de behandelde plek aan te brengen. Daarna kunt u zich weer opmaken zoals u gewend bent. De huid is na die 14 dagen gesloten.
 • Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU i.v.m. mogelijke ontstekingen.
 • Dek het behandelde gebied niet af met pleisters of verband.
 • Er ontstaan hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn korstjes. Ga niet aan de korstjes krabben, maar laat de huid dit zelf af stoten. U kunt anders een litteken krijgen of het pigment mee uit de huid trekken.
 • Neem bij ontsteking of pijn altijd contact op met uw arts.
 • U mag gedurende 14 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
 • U ontvangt van ons een nazorg stick. Deze mag ingezet worden 2 dagen na de behandeling, de stick brengt u deppend en niet wrijvend aan. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen. Als u het gevoel heeft dat uw huid zo op spanning staat, gebruik dan de stick.
 • U mag gedurende tenminste 4 weken niet zwemmen of gebruik maken van zonnebank of sauna. Ook na de genezing zal u altijd uw PMU moeten beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen straling van zon of zonnebank.

Ook na genezing is het belangrijk uw huid altijd in te smeren met een goede spf creme (zonnebrandcreme)

Na de behandeling ontvangt u deze nazorg instructies zodat u deze thuis goed kan naleven.

Het aanbrengen van permanente make up is een huid doorborende behandeling, door de juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur voorkomt u te worden besmet met bloed overdraagbare ziektes zoals Hepatitis B en C. Voor de behandeling wordt een toestemmingsformulier met u doorgenomen sommige gezondheidsproblemen kunnen een nadelig effect hebben op het pigmenteren, tijdens het intakegesprek zal Margreet u hier verder over informeren.

Lees meer

Poeder/ombre techniek wenkbrauwen

Poederachtige wenkbrauwen voor een vol effect. Met de Shadow/schaduw/ombre/poeder  techniek creëren we een poeder achtige wenkbrauw welke je kan vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. Deze techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke/haartjes techniek.

Met de schaduw techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en een stuk luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het uiteinde van de wenkbrauw welke duidelijk donkerder zal zijn dan de aanzet.

Wilt u het beste van beide technieken gecombineerd, volle zachte wenkbrauwen maar niet te strak door de hairstrokes, dan is de fusiontechniek de beste keuze.

Lees meer

Rug of borst waxen

In onze salon wordt er gewerkt met het merk Lycon, deze wax is afkomstig uit Australie .
Lycon is op dit moment marktleider op het gebied van ontharen en wordt inmiddels in
57 landen toegepast in het topsegment van schoonheidssalons.

Deze wax is ook zeer geschikt op een gevoelige huid. Voordelen van de wax zijn:

* Geschikt voor het ontharen vanaf 1 a 2 mm.

* Vrijwel pijnloos en zeer mild op de huid.

* Wordt aangebracht op lage temperaturen.

* Geeft vrijwel geen of zeer minimale roodheden of huidirritaties.

* De producten zijn verrijkt met essentiële oliën en ruiken heerlijk.

Lees meer

Rugbehandeling

Rugbehandeling:

Deze behandeling is zeer geschikt wanneer men last heeft van bijvoorbeeld mee-eters of puistjes, het doel is om dit onder controle te krijgen en uiteindelijk te verbeteren.

De behandeling ziet er als volgt uit:

* Reinigen huid met op huidtype gebaseerde reiniging.
* Scrubben/peelen dit houdt in het verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een grove korrel.
* Verwijderen van oneffenheden (puistjes, mee-eters)
* afsluitende creme.

Lees meer

Spot treatment

De MeLine Spot Treatment is een professionele behandeling voor ouderdomsvlekken. Om duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken in de huid aan te pakken zoals ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. De plekken worden aangestipt en na 1 behandeling is er al duidelijk resultaat. De behandeling gaat gepaard met thuis product.

Spot/ vlek behandeling
Professionele behandeling voor ouderdomsvlekken. De synergetische werking van actieve ingrediënten dringen door in de huid om duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken of hyperkeratose aan te pakken. Geschikt voor ouderdomsvlekken of hyperkeratose. Na een korstvorming zal de pigment afgestoten (valt eraf) worden.

Lees meer

Touch up permanente make-up tot 1,5 jaar

De touch up behandeling is bedoelt om de wenkbrauwen/eyeliners op te frissen, een jaarlijkse tot anderhalve jaarlijkse bijwerk behandeling. Na verloop van tijd zal de kleur gaan vervagen, zodra dit het geval is, is deze behandeling de uitkomst om de kleur weer mooi op te frissen. De prijs is afhankelijk van hoelang de pmu in de huid zit.

Lees meer

Upgrade de behandeling

Het is mogelijk om uw Nimue behandeling te upgraden met een intensieve Super Fluid deze wordt naar wens en huidtype aangepast aan uw huid, een Super Fluid is een super intensieve serum. Naast de heerlijke creme maskers biedt Nimue ook collageen oog/gezicht maskers of een peel off rubber maskerhierna voelt de huid heerlijk zacht aan.

Lees meer

Verven wimpers en wenkbrauwen

Wimpers of wenkbrauwen laten verven is een uitkomst voor mensen met lichte haartjes, of gewoon omdat het makkelijk is. Wij werken met 2 merken in de salon, voor mensen met een ppd allergie hebben wij speciale verf waar dit niet in zit (geef dit aan bij uw specialist). De verf kan tot wel zes weken houden en zal langzaam vervagen. Er wordt altijd rekening gehouden met de wens, huids- en haarkleur van de klant.

Lees meer

WIMPERLIFTING

Het liften van de wimpers is 1 van de trends dit jaar. Voor degene die geen wimperextensions willen maar toch de wimpers voller en langer willen laten lijken dan is dit de ideale oplossing. Wij werken met het Australische merk Elleebana welke bekend staat om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Door deze behandeling krijg je een mooie open en sprekende blik, de wimpers worden zo gekruld dat ze optisch langer lijken, heb je rechte wimpers dan is dit de behandeling die je zeker moet ervaren.

Voordelen aan deze behandeling:
* Gemiddeld 6 a 8 weken plezier van je Lash Lift behandeling (dit kan zelfs tot 12 weken uitlopen)
* Zorgt voor een open- én frisse blik.
* Een relatief snelle behandeling (max 45 minuten)
* Deze behandeling is niet schadelijk voor je eigen wimpers.
* Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions.
* Gebruik van een wimperkrultang is niet meer nodig.
* Is geschikt voor elke lengte wimpers.

Lees meer

Zone behandeling gelaat

Deze behandeling betreft 1 zone.

een zone kan zijn, de wangen, rondom de mond, rondom de ogen.

Hoe verloopt de behandeling:‍|
Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast nemen wij altijd voor de 1e behandeling een uitgebreide intake af, zo hebben wij een beter beeld van uw huid. Hierna wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen)voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Na de behandeling:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aan houden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijdnodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaatmakkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegelen dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie: Afhankelijk van het soort huidprobleem, kunnen wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan meteen behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.

Lees meer

acne-behandelingen

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Stralend Huidzorg & Permanente make-up Hengelo terecht voor acné behandelingen. Acné is een huidaandoening die in de meeste gevallen erg goed behandeld kan worden.

Een acné behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die  afgestemd zijn op de ernst van uw acné, het soort acné en uw huidtype.

Het is mogelijk dat deze behandelingen (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen. Dit kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Een verwijzing van de huisarts of specialist is een vereiste.

Het is mogelijk te starten met een kuur van zes behandelingen, een x in de week of 1 x in de twee weken. Indien nodig wordt het aantal behandelingen uitgebreid. Vervolgens is het aan te raden en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om eens in de zes weken tot drie maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. U wordt tijdens het intakegesprek geadviseerd over producten die u thuis het beste kunt gebruiken om de acnebehandelingen die u ondergaat bij Stralend te ondersteunen met goede producten, zo hebben de behandelingen het meeste effect. Op tijd starten met het behandelen van acne voorkomt de vorming van littekenweefsel!

Lees meer

benen waxen

Bij Stralend waxen wij met het mooie merk Lycon, deze wax is zeer geschikt voor de gevoelige huid en mensen met een allergie. Wij starten met de speciale lycotane huidreiniger en brengen daarna de pre – waxing oil aan oude huid. Deze olie zorgt ervoor dat de wax alleen de haartjes eruit trekt en niet de huid mee trekt. De behandeling wordt als zeer comfortabel en nagenoeg pijnloos ervaren.

Wij werken altijd met spatels en deze worden direct na gebruik weggegooid om zo zeer efficiënt en hygiënischte kunnen behandelen!

Lees meer

coagulatie behandeling

Met de teleway is het mogelijk om steelwratjes, hyperkeratosen, ouderdomsvlekken en adertjes te verwijderen. Een behandeling met de teleway duurt per keer uiterlijk 30 minuten, de 1e behandeling gaat gepaard met een intake gesprek.

Lees meer

gellakbehandelingen

De gellak behandeling is de perfecte en ideale manier om de handen/voeten een mooie en verzorgde uitstraling te geven. Gellak kan zeker 2 tot 4 weken (langer op de voeten) met een prachtige glans blijven zitten.


Kwaliteit en aandacht

De merken  Cco en Gellz hebben een ruim aanbod in mogelijkheden denk hierbij aan: Cateye, mat, glitters, chrome of een mooie enkele kleur. Uw nagels worden met de uiterste aandacht behandeld door één van onze nagelstylisten.  Na de behandeling worden de nagelriemen verzorgd.  Wilt u er steentjes op, nail art of folies dit alles is mogelijk bij Stralend.

 • Deze behandeling is afzonderlijk te boeken van een manicure/ pedicure behandeling, wilt u liever eerst een manicure of pedicure behandeling kan dit worden aangegeven in onze online agenda!
Lees meer

intake permanente make-up

Een intake gesprek voor permanente make-up is altijd gratis bij ons.

Lees meer

meline pigmentbehandeling

Het merk

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Stappenplan van de behandeling

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de stappen van het behandelplan en vullen wij samen een intakeformulier in. Om het gewenste resultaat te behalen is het uiterst (must) belangrijk dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie zullen wij het gewenste resultaat behalen. Het is mogelijk dat er op de huid 1 plekje hyperpigmentatie zit, deze is goed te behandelen met de  treatment en kan dus plaatselijk behandeld worden tijdens een andere behandeling.

Hoe snel kunt u het resultaat verwachten?

Bij de meeste pigmentvlekken doen wij de eerste 2 behandelingen met een tussentijd van 4 weken. De 3e behandeling is pas zal plaatsvinden na 6 tot 8 maanden. Tussentijds mogen er geen andere pigmentbehandelingen ondergaan worden! Dit is enorm belangrijk om huidbeschadigingen en belemmeringen in resultaat te voorkomen. Wel is het mogelijk om huidverzorgende huidbehandelingen te ondergaan, maar voor uw eigen veiligheid houden wij dit liever binnen onze salon om huidbeschadiging en resultaat vermindering te voorkomen.

Meline behandeltraject

De MeLline is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID (microneedling) behandelingen en een thuispakket. Tussen de behandelingen in is het belangrijk om de pigmentproducten van MeLine al die tijd thuis te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat garanderen. Let op! Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het pigment dieper gelegen is en uit eindelijk nog behandeld dient te worden met de combinatie van de Fusion Dermapen en MeLine.

MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

MeLine Behandeling 2: MeLine ID microneedling

Na 3 a 4 weken staat een ID – MeLine microneedling behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

MeLine Behandeling 3: MeLine Peeling-Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

MeLine Behandeling 4/5/6: MeLine ID microneedling of MeLine Peeling Masker

Indien noodzakelijk kan er nog een vierde, vijfde of zesde behandeling worden ingepland. Dit is echter alleen in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na de masker behandelingen  komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht verboden. Dagelijks dient er  meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht.

De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met de bijbehorende bb cream met spf factor.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 40% a 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het kome masker product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

Wilt u deze behandeling direct inboeken? Voorafgaand aan de 1e behandeling zal er eerst een intake/consult plaats moeten vinden, vink deze bij het boeken aan zodat er voldoende tijd zal zijn voor het consult en de behandeling!

Lees meer

microneedling gelaat

De behandelingen met de Fusion (dermapen) mono- en multineedle pen zijn zeer efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Mono needle (enkele naald)

Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, hierdoor mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi needle (12 naaldjes)

Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde “needlen” van de huid. Deze bevat meerdere naaldjes die de huid bestempelen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur en een cocktail met intensieve ingrediënten welke aangepast is aan het huidtype, door het needlen kunnen de cocktail en het hyaluronzuur dieper in de huid  komen. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met littekenweefsel, pigmentvlekken, acne en rosacea.

De Monopen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

Lees meer

microneedling-decollete of hals

Deze behandeling is mooi te integreren in de behandeling microneedling van het gelaat.

Hoe verloopt de behandeling:‍|
Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast nemen wij altijd voor de 1e behandeling een uitgebreide intake af, zo hebben wij een beter beeld van uw huid. Hierna wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen)voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Na de behandeling: Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aan houden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijdnodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaatmakkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegelen dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie: Afhankelijk van het soort huidprobleem, kunnen wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan meteen behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.Lees meer

microneedling-intake gesprek

Een intake gesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Voorafgaand aan de behandeling (of alleen een intake kan ook) vind er altijd een intake gesprek plaats. Dit zodat wij kunnen beoordelen of deze behandeling wel geschikt is voor u, tevens leggen wij exact uit hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Lees meer

trauma/schimmelnagel behandeling

De nagel wordt zo kort en dun mogelijk gefreesd zodat de gel nagel goed hecht, in de lijm en
gel zit een schimmeldodende werking die ideaal is voor schimmelnagels. de gel nagels kunnen
zeker 4 tot 6 weken blijven zitten mits ze goed gezet worden.

Het is na de tijd mogelijk om een mooi kleurtje nagellak op aan te brengen.
Dit is een ideale behandeling voor in de zomer.

Houd er rekening mee dat de schimmel niet met deze behandeling weg gaat, deze behandeling is puur op cosmetisch vlak ideaal ondanks dat er een schimmeldodend product in de lijm en gel zit. Deze behandeling is vooral ideaal in de het voorjaar en de zomer periode wanneer de slippers weer aan gaan.

Lees meer

vergoed door ziekenfonds

Komt u in aanmerking voor behandelingen zoals acne of camouflage? Het is mogelijk deze te declareren bij uw ziekenfonds vanuit het aanvullende pakket. De behandelingen die wij hiervoor uitvoeren zijn huidverbeterende behandelingen. Denk aan behandelingen tegen hyperpigmentatie, littekenweefsel, acne, dichtbranden van spinaevi (spinnetjes) ontsierende vaatjes. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden u vragen met veel zorg!

Lees meer
Nieuw product van Nimue: De Starter Kit, verkrijgbaar bij schoonheidssalon Stralend in Hengelo.

Nieuw!

NIMUE

STARTER KIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in
Lees meer

SALON

Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item

EEN STRALENDE DAG
GEWENST