Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo
Contact icoon
Knop om contact te openen

STRALENDE

BEHANDELINGEN

acne-behandelingen

vanaf
51.50

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Stralend Huidzorg & Permanente make-up Hengelo terecht voor acné behandelingen. Acné is een huidaandoening die in de meeste gevallen erg goed behandeld kan worden.

Een acné behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die  afgestemd zijn op de ernst van uw acné, het soort acné en uw huidtype.

Het is mogelijk dat deze behandelingen (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen. Dit kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Een verwijzing van de huisarts of specialist is een vereiste.

Het is mogelijk te starten met een kuur van zes behandelingen, een x in de week of 1 x in de twee weken. Indien nodig wordt het aantal behandelingen uitgebreid. Vervolgens is het aan te raden en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om eens in de zes weken tot drie maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. U wordt tijdens het intakegesprek geadviseerd over producten die u thuis het beste kunt gebruiken om de acnebehandelingen die u ondergaat bij Stralend te ondersteunen met goede producten, zo hebben de behandelingen het meeste effect. Op tijd starten met het behandelen van acne voorkomt de vorming van littekenweefsel!

Lees meer

Brow lamination

vanaf
54.95

Brow lamination Is de trend van 2020 op wenkbrauwgebied, de natuurlijke wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst. Dit proces lijkt op hetzelfde proces als bij de lashlift behandeling. De wenkbrauwen zullen voller en natuurlijk lijken en blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar.

Er zijn een aantal contra-indicaties waardoor wij de behandeling niet kunnen uitvoeren, dit is: allergie voor permanent vloeistof, wanneer je hele dunne haartjes hebt als je hele korte of weinig haartjes hebt beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen, acne rond de wenkbrauwen, zwangerschap of borstvoeding geeft, als je een chemische peeling hebt gehad, je kort geleden bent verbrand door de zon, snel oog infecties hebt of wanneer je permanente make-up hebt laten zetten die nog niet volledig hersteld is. Dan zul je 2 weken moeten wachten tot deze behandeling kan plaats vinden.

Wenkbrauwen gestyled door middel van de browlamination behandeling inclusief het verven van de wenkbrauwen op een dame
Lees meer

Dermaplaning

vanaf
65.00

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. Dermaplaning gebruikt een scherp chirurgisch mesje of een butterblade- mesje dat onder een hoek van 45 graden wordt gehouden om de buitenste laag van de huid, die bestaat uit doffe dode huidcellen, voorzichtig te schrapen. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Adviezen na de behandeling:

- 24-48 uur uur geen sauna
- 24 uur niet intensief sporten
- Bescherm de huid altijd met een SPF
- Gebruik schone make-up sponsjes, kwasten etc.

Wat doet dermaplaning exact voor de huid?

- Verwijderd dode huidcellen
- Verwijderd donsharen (vellus haren)
- Verfijnt fijne lijntjes
- Verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken
- Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
- Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
- Geeft de huid een mooie glow!

Bovendien zorgt deze behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Contra indicaties:

- Open wondjes
- Zonnebrand
- Infecties
- Actieve herpes (koortslip)
- Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
- Actieve acne
- Eczeem
- Tijdens antibiotica kuur
- Huidkanker


persoon die de dermaplaning behandeling ervaart.
Lees meer

Henna incl shapen wenkbrauwen

vanaf
35.50

In tegenstelling tot “gewone” verf wordt er bij Henna een afdruk achter gelaten op de huid. Het is verschillend per persoon hoelang dit kan blijven zitten, gemiddeld zal dit vijf tot 14 dagen zijn. Henna is een natuurlijk product en legt als het ware een gekleurd laagje over de wenkbrauwhaartjes. Het effect van henna is dat je een ombre wenkbrauw creëert, de tint laat een subtiele afdruk achter op de huid. Inclusief shapen van de wenkbrauwen.

wenkbrauwen geshaped met wax en gekleurd met henna op een dame
Lees meer

Huidoneffenheden verwijderen

vanaf
29.50

Voor het verwijderen van oneffenheden maken wij gebruik van het tele’way  apparaat.

Met de tele’way kunnen couperose, spider naevi, bloedblaasjes en fibromen (steelwratjes) definintief verwijdert worden.

Wat is couperose?

Couperose, ook wel bekend als teleangiëctasieën, zijn rode adertjes die vaak voorkomen in het gezicht, hals en/of decollete.
Het zijn chronisch verwijde haarvaatjes, waarbij de klepjes van de haarvaatjes niet meer functioneren, hierdoor blijft het bloed in de vaatjes staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zo onstaat er een steeds grotere druk op de wanden, waardoor het bloed uiteindelijk in de weefselspleten kan lekken en de kleur van de huid rood kan worden en uiteindelijk zelfs paars als hier niks aan gedaan word. Couperose verdwijnt dus niet vanzelf en het gebied zal vaak alleen maar uitbreiden.
Couperose is een veel voorkomende maar onschuldige aandoening, maar word wel vaak als storend ervaren.

Ontstaan van couperose!

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor couperose of  rode adertjes kunnen ontstaan, het kan erfelijk zijn, maar het kan ook ontstaan door zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, (teveel) alcohol, pittig eten, grote inspanning, een hoge bloeddruk.
De oorzaak kan ook uitwendig ontstaan door schaafwonden, agressieve of verkeerde cosmetica, te grote temperatuur verschillen en uv zon (zonnebank).

Couperose kan in principe bij iedereen verwijdert worden, wel zijn er de volgende contra-indicaties waardoor wij niet kunnen behandelen:
– Pacemaker
– Suikerziekte
– Hartkwalen
– Rosacea
– Zwangerschap
– koortslip

Werking van het tele’way apparaat:

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency).
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door een dunne naald stroomt (de naald doorboort de huid niet) Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangestipt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en de adertjes verdwijnen.

De behandeling:

Een behandeling met de teleway duurt per keer uiterlijk 30 minuten, de 1e behandeling altijd maximaal 15 minuten.
Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig, tenzij het om een klein aangedaan gebied gaat, tussen de behandelingen dient minimaal 1 a 2 weken tijd te zitten.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan je tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de 2e dag en wordt minder vanaf de 4e dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zie je het mooie resultaat.

– De eerste 4 dagen mag de behandelde plaats niet in contact komen met water of enig ander soort vochtigheid als hete en natte plaatsen zoals sauna‘s, zwembaden.
– Ga niet sporten en vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten de eerste 3 dagen na de behandeling.
– Vermijdt zonlicht zoveel mogelijk gedurende 6 weken en gebruik dagelijks een dagverzorging met SPF30 of 50.
– Gebruik de eerste 4 dagen geen enkel product dat parfum of andere irriterende ingrediënten bevat.
– Gebruik de eerste 4 dagen het liefst geen make-up op het behandelde gebied.

Houd er rekening mee dat adertjes die weg zijn niet meer terugkomen, maar er kunnen wel nieuwe rode adertjes ontstaan in de toekomst.

Huidoneffenheden verwijderen (Coaguleren) bij Stralend in Hengelo
Lees meer

Lashlifting

vanaf
45.00

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik! De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.

lashlift/wimperlift inclusief verven van de wimpers op een dame
Lees meer

MICRONEEDLING HENGELO

vanaf
71.50

De behandelingen met de dermapen (zowel mono- en multineedle) zijn zeer efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Mono needle (enkele naald)

Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, hierdoor mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi needle (12 of 16 naaldjes)

Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde “needlen” van de huid. Deze bevat meerdere naaldjes die de huid bestempelen. Ook bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur die dieper in de huid terecht kan komen. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met littekenweefsel en pigmentvlekken.

De Monopen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

Hoe verloopt de behandeling:

Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen) voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

Na de behandeling:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaat makkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegel en dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie:
Afhankelijk van het soort huidprobleem, kunnen wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 tot 4 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.

Lees meer

Microblading

vanaf
235.00

Microblading is een mooie techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Elk haartje wordt individueel met een microblade gezet. De fijne lijntjes zijn haast niet te onderscheiden van echte haartjes. Voordat de behandeling start wordt er gekeken naar de huid en aan de hand daarvan kiezen wij de juiste pigmentkleur die het dichtstbij komt  bij de (ondertoon) huid en de natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het mooiste resultaat krijgt. Ook wordt er gekeken naar de vorm van het gelaat en volgen wij de eigen haargroei richting.

Waarom kiezen voor microblading?
-
Je hoeft niet elke dag je wenkbrauwen meer bij te tekenen.
- De wenkbrauwen zien er altijd netjes uit.
- Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect.
- Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting.
- Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading:
De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en van uw levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen zorgt ervaaor dat het pigment sneller afneemt)

 • De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar mooi.
 • Vier tot zes weken na de eerste behandeling is een touch-up (nabehandeling) nodig, hierbij worden eventuele minder goed gepakte hairstrokes bijgewerkt.
 • Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Stappenplan van de behandeling:

 • We bespreken eerst met u, uw wensen en de conditie (huidtype) van de eigen wenkbrauwen.
 • Er wordt gekeken naar eventuele littekens en deze worden besproken.
 • Voor foto’s worden gemaakt.
 • We bespreken welke techniek wij gaan toepassen, zoals de hairstroke techniek i.c.m. eventuele schaduwen.
 • Afmeten en aftekenen van de wenkbrauwen en bespreken deze samen.
 • Mocht u emla (verdovingszalf ) mee hebben brengen wij deze aan en laten deze intrekken.
 • Pigment wordt uitgekozen welke bij uw huid past.
 • Er wordt gewerkt volgens de ggd richtlijnen
 • Na foto’s worden gemaakt.
 • Als laatste wordt er nazorgcreme aangebracht en ontvang u de juiste formulieren wat er thuis moet gebeuren aan nazorg.
 • Samen plannen wij gelijk een vervolg afspraak in voor de nabehandeling.

Contra- indicaties:

 • Zwangerschap
 • Diabetes (pigmentkleur kan slecht pakken)
 • Hepatitus
 • H I V
 • Huidziekte (goedkeuring arts is nodig)
 • Lupus
 • Herpes
 • Epileptie
 • Roodheid, Acne (kan wel, alleen kans op verminderde resultaat)
 • Wrat of moedervlek (op het behandelde gebied, er wordt omheen gewerkt)

Lees meer

Permanente make-up

vanaf
160.00

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werkt Stralend door Margreet met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de ombre techniek, waarbij de pigmentkleur op de huid van donker naar licht uitgeschaduwd wordt. De schaduwtechniek methode zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van uw wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw of persoon is hetzelfde. Bij Stralend wordt altijd eerst een uitgebreide intake afgenomen waarin wij een goed beeld krijgen over uw wensen, de kleur en de vorm van de wenkbrauwen bepalen en eventuele andere wensen bespreken.

Permanente Make-Up is een goede oplossing  voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien! Maar ook zeker voor diegene die weinig tijd hebben of moeite met zichzelf op te maken, of wanneer u allergisch bent voor gewone make-up, dan is permanente make up vaak de oplossing. Permanente make-up is ideaal wanneer u op vakantie gaat, of heerlijk een dagje gaat genieten in de sauna. Ook tijdens het sporten en zwemmen loopt het niet uit! PMU blijft gemiddeld één tot drie jaar mooi, afhankelijk van uw huidtype en levensstijl.  

Vaak is het mooist als u elke 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.  Er zijn veel verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van PMU. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren, mocht u geinteresseerd zijn in een permanente make-up behandeling en wilt u iets meer uitleg? Dan mag u een gratis en geheel vrijblijvende intake gesprek inplannen om de mogelijkheden te komen bespreken!

Ombre/schaduw techniek

Poederachtige wenkbrauwen voor een vol effect. Met de Shadow/schaduw/ombre/poeder  techniek creëren we een poeder achtige wenkbrauw welke je kan vergelijken met een aangebrachte wenkbrauwpoeder of potlood. Deze techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke/haartjes techniek.

Met de schaduw techniek wordt de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en een stuk luchtiger gepigmenteerd dan het midden en het uiteinde van de wenkbrauw welke duidelijk donkerder zal zijn dan de aanzet.

Wilt u het beste van beide technieken gecombineerd, volle zachte wenkbrauwen maar niet te strak door de hairstrokes, dan is de fusiontechniek de beste keuze.

Gebruikt u medicatie zoals bijvoorbeeld antibiotica, neem dan eerst contact met ons op. Het kan zijn dat wij de behandeling dan niet uit kunnen voeren.

Verschillende eyeliners

Altijd stralende ogen!

Dan is het pigmenteren van een eyeliner ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een  flinterdunne potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash. Deze techniek zorgt voor een subtiele pigmentatie (stipjes) tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder het oog gezet worden!

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste eyeliner of infralash behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur  (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede)  (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de puntjes nog op de i kunnen zetten.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

De eerste behandeling inclusief intakegesprek zal ongeveer 3 uur duren. Na 6 weken komt u terug voor de nabehandeling om de pigmentatie bij te werken. Deze behandeling is om de laatste puntjes op de i nog bij te werken.  

Nazorg instructies permanente make-up:
Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezingsproces van de huid. Om de gepigmenteerde huid zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te behalen raadt Stralend u de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • Hou de behandelde huid de komende 14 dagen droog. Geen water, milk of lotions op de behandelde huid aanbrengen. Ook geen sauna, stoombad of zwemwater. De huid zal hierdoor sneller en mooier genezen.
 • Gezicht reinigen voorzichtig met uw reinigingsproduct (voorhoofd evt alleen met water en een washandje) en voorzichtig afnemen met een vochtig washandje. (niet over de PMU). Haren wassen kan, maar voorzichtig uitspoelen.
 • Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen. Gebruik een desinfecterende zeep als Unicura of Dettol om uw handen te ontsmetten.
 • De eerste 7 dagen is het het beste om geen make-up op de behandelde plek aan te brengen. Daarna kunt u zich weer opmaken zoals u gewend bent. De huid is na die 14 dagen gesloten.
 • Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU i.v.m. mogelijke ontstekingen.
 • Dek het behandelde gebied niet af met pleisters of verband.
 • Er ontstaan hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn korstjes. Ga niet aan de korstjes krabben, maar laat de huid dit zelf af stoten. U kunt anders een litteken krijgen of het pigment mee uit de huid trekken.
 • Neem bij ontsteking of pijn altijd contact op met uw arts.
 • U mag gedurende 14 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
 • U ontvangt van ons een nazorg stick. Deze mag ingezet worden 2 dagen na de behandeling, de stick brengt u deppend en niet wrijvend aan. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen. Als u het gevoel heeft dat uw huid zo op spanning staat, gebruik dan de stick.
 • U mag gedurende tenminste 4 weken niet zwemmen of gebruik maken van zonnebank of sauna. Ook na de genezing zal u altijd uw PMU moeten beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen straling van zon of zonnebank.

Ook na genezing is het belangrijk uw huid altijd in te smeren met een goede spf creme (zonnebrandcreme)

Na de behandeling ontvangt u deze nazorg instructies zodat u deze thuis goed kan naleven.

Het aanbrengen van permanente make up is een huid doorborende behandeling, door de juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur voorkomt u te worden besmet met bloed overdraagbare ziektes zoals Hepatitis B en C. Voor de behandeling wordt een toestemmingsformulier met u doorgenomen sommige gezondheidsproblemen kunnen een nadelig effect hebben op het pigmenteren, tijdens het intakegesprek zal Margreet u hier verder over informeren.

permanente make-up poedertechniek voor deze dame
Lees meer
Nieuw product van Nimue: De Starter Kit, verkrijgbaar bij schoonheidssalon Stralend in Hengelo.

Nieuw!

NIMUE

STARTER KIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in
Lees meer

SALON

Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item

EEN STRALENDE DAG
GEWENST