Open prijs item pijl naar beneden

Zone behandeling gelaat

VANAF

51.50

,-

|

30

min

Maak een afspraak

Deze behandeling betreft 1 zone.

een zone kan zijn, de wangen, rondom de mond, rondom de ogen.

Hoe verloopt de behandeling:‍|
Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast nemen wij altijd voor de 1e behandeling een uitgebreide intake af, zo hebben wij een beter beeld van uw huid. Hierna wordt de huid eerst goed gereinigd en wordt er een peeling toegepast. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale, verticale en in rondjes over de huid (drie banen in verschillende richtingen)voor het meest optimale resultaat. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed (voelt voor elk persoon anders) te verdragen zijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat. Deze behandeling duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Na de behandeling:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aan houden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter (zonnebrandcrème voor het gelaat) en extra te hydrateren.

Het resultaat, welke verandering merk je op?
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijdnodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Na de 1e of 1e en 2e behandeling is het zeer lastig om resultaten te op merken. Wij maken bij elke behandeling foto’s zodat deze naast elkaar gelegd kunnen worden en het resultaatmakkelijker op te merken is. Je ziet jezelf natuurlijk elke dag in de spiegelen dan is het lastig om veranderingen te herkennen.

Behandelingsfrequentie: Afhankelijk van het soort huidprobleem, kunnen wij deze behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan meteen behandeling om de 3 à 6 weken langer dan 6 weken heeft weinig zin i.v.m. de collageenstimulatie. Het wordt aangeraden om deze behandeling als zijnde onderhoudsbeurt na deze kuur 1 a 2 x in het jaar te ondergaan.

Maak een afspraak

EEN STRALENDE DAG
GEWENST

Anbos logo