Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Contact icoon
Knop om contact te openen

WIE ZIJN WIJ?

ONZE EXPERTS

Pijl die beschrijving laat zien

Margreet

Eigenaresse/Huidspecialist

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

Pijl die beschrijving laat zien

SOPHIE

Specialist in nagels!

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

Pijl die beschrijving laat zien

Marre

- stagiaire -

Creatief met nagels!

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

SAMEN ZIJN WIJ!

STRALEND

Onze passie is uw huid, de huid is ons grootste orgaan en verdient het om er Stralend uit te zien. Bij Stralend bent u aan het juiste adres. Jaarlijks volgen wij specialistische cursussen om altijd mee te gaan met de tijd.
Margreet is de eigenaresse van Stralend en voert vooral alle specialistische huidbehandelingen uit zoals acne, camouflage, microneedling, permanente make-up, pedicure behandelingen, alle wimper- en wenkbrauwbehandelingen en binnenkort wordt daar nog cosmetische bindweefsel massage aan toegevoegd.

Sophie is een echte alleskunner en is zeer gedreven! Sophie is sinds augustus 2019 een vast gezicht op de donderdagen bij Stralend. Zij is gek op nagels en is een echte creatieveling als het nail art betreft. Bij haar kun je naast de nagelbehandelingen ook terecht voor alle Nimue behandelingen, ontspannings- en hot stone massages, en voert zij de lash- en brow lift behandelingen zeer secuur uit.

Marre mag bij ons voor de tweede keer ervaring op doen voor haar opleiding tot all-round schoonheidsspecialist, momenteel zit zij in het laatste extra jaar en bezit ze inmiddels al een aantal specialisaties. Marre is net als Sophie een kei in nagels, bij haar kun je dan ook vooral terecht voor alle gellak behandelingen, massages en alle basis gelaat- en deelbehandelingen. Marre is een echte doorpakker en wil na deze opleiding verder gaan op het HBO en wil les gaan geven in dit mooie vakgebied.

Naast onze werkzaamheden in onze mooie salon in Hengelo, houden wij ons ook bezig met het adviseren van huid producten. En zijn wij achter de schermen bezig met onze webshop, onze socials en de website.
Gewoon.Bijzonder.Stralend

SALON

Foto van wachtruimte Stralend Hengelo
Foto van salon 1 Stralend Hengelo
Foto van salon 2 massage Stralend Hengelo
Foto van salon 2 Stralend Hengelo
Foto van nagelsalon Stralend Hengelo
Foto van stoel in salon 1 Stralend Hengelo
Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item