Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo
Contact icoon
Knop om contact te openen

WIE ZIJN WIJ?

ONZE EXPERTS

Pijl die beschrijving laat zien

Margreet

Eigenaresse/Huidspecialist

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

Pijl die beschrijving laat zien

Marre

Huidspecialist
*Creatief met nagels*


Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

SAMEN ZIJN WIJ!

STRALEND

Onze passie is uw huid, de huid is ons grootste orgaan en verdient het om er Stralend uit te zien. Bij Stralend bent u aan het juiste adres. Jaarlijks volgen wij specialistische cursussen om altijd mee te gaan met de tijd.
Margreet is de eigenaresse van Stralend en voert vooral alle specialistische huidbehandelingen uit zoals acne, camouflage, (beiden worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering) microneedling, permanente make-up, pedicure behandelingen, alle wimper- en wenkbrauwbehandelingen, dermaplaning en cosmetische bindweefsel massage.

Marre is na haar stages blijven plakken bij Stralend. Ze is een kei in nagels, bij haar kun je dan ook vooral terecht voor alle gellak en biab behandelingen, massages en alle basis gelaat, cosmetische bindweefsel massages, huidverbeterende- en deelbehandelingen. Naast dat ze een specialist is in nagels voert ze ook zeer nauwkeurig de lashlift, brow lift en henna behandelingen uit. Onze Marre is een echte doorpakker en is sinds kort gestart met de opleiding tot pedicure.

Kortom bij Stralend heeft u keuze uit een breed scala aan behandelingen. Naast onze werkzaamheden in onze mooie salon in Hengelo, houden wij ons ook bezig met het adviseren van huid producten. En zijn wij achter de schermen altijd druk bezig met onze webshop, onze socials en de website.
Gewoon.Bijzonder.Stralend

SALON

Foto van wachtruimte Stralend Hengelo
Foto van salon 1 Stralend Hengelo
Foto van salon 2 massage Stralend Hengelo
Foto van salon 2 Stralend Hengelo
Foto van nagelsalon Stralend Hengelo
Foto van stoel in salon 1 Stralend Hengelo
Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item