Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo
Contact icoon
Knop om contact te openen

WIE ZIJN WIJ?

ONZE EXPERTS

Margreet - eigenaresse
Pijl die beschrijving laat zien

Margreet

Eigenaresse / Huidspecialist

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

Jessica
Pijl die beschrijving laat zien

Jessica
Huidspecialist/Pedicure

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

Hieke
Pijl die beschrijving laat zien

Hieke


Huidspecialist
*BIAB, henna brows & Lash lift specialist*

Een foto van een schoonheidsspecialiste van Stralend Hengelo

Heading

SAMEN ZIJN WIJ!

STRALEND

Onze passie is uw huid, de huid is ons grootste orgaan en verdient het om er Stralend uit te zien. Bij Stralend bent u aan het juiste adres. Jaarlijks volgen wij specialistische cursussen om altijd mee te gaan met de tijd.
Margreet is de eigenaresse van Stralend en voert vooral alle specialistische huidbehandelingen uit zoals acne, camouflage, (beiden worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering) microneedling, permanente make-up, pedicure behandelingen, alle wimper- en wenkbrauwbehandelingen, dermaplaning en cosmetische bindweefsel massage. Naast het runnen van Stralend  examineert Margreet voor de opleiding uiterlijke verzorging in Zwolle. Hier beoordeelt zij alle praktijk examens.

Jessica is huidspecialist en pedicure, en heeft in beide vakgebieden al meer dan 20 jaar ervaring. Bij Jessica kan je van woensdag tot en met vrijdag   terecht voor alle huidbehandelingen zoals, microneedling, chemische peelings met onze topmerken Nimue en Toskani, lashlift en henna behandelingen, biab en gellakbehandelingen. Jessica is net als Margreet erg perfectionistisch en voert alles zeer nauwkeurig en met veel passie uit. Naast alle behandelingen die zij uitvoert zal Jessica ook achter de schermen zich bezig houden met onze www.tapparfumwebshop.nl en al onze socials. Naast al deze werkzaamheden worden er veel cursussen gevolgd van onze merken Nimue & Toskani en bezoeken wij beurzen om up to date te blijven van alle nieuwtjes en trends in ons vakgebied.

Hieke heeft stage gelopen bij Stralend en zit momenteel in het voor laatste jaar van de all-round opleiding op het ROC in Almelo. Aankomend schooljaar zal zij vanaf augustus weer te vinden zijn bij Stralend. Hieke heeft zelf al geinvesteerd in extra kennis en heeft hierom al een aantal mooie certificaten op zak, dit zijn namelijk lash lifting, henna brows en browlamination. Naast dat ze het leuk vind om met wimpers en wenkbrauwen bezig te zijn beschikt ze ook over veel parfum kennis wat ontzettend van pas komt bij ons nieuwe productlijn TapParfum.

Kortom bij Stralend heeft u keuze uit een breed scala aan behandelingen. Naast onze werkzaamheden in onze mooie salon in Hengelo, houden wij ons ook bezig met het adviseren van huid producten. En zijn wij achter de schermen altijd druk bezig met onze webshop, onze socials en de website.
Gewoon.Bijzonder.Stralend

SALON

Foto van wachtruimte Stralend Hengelo
Foto van salon 1 Stralend Hengelo
Foto van salon 2 massage Stralend Hengelo
Foto van salon 2 Stralend Hengelo
Foto van nagelsalon Stralend Hengelo
Foto van stoel in salon 1 Stralend Hengelo
Pijltje naar volgende item
Pijltje naar volgende item