Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden

Favoriet

MELINE BEHANDELING

VANAF

125.00

,-

|

75

min

Icoon die aan te klikken is om een afspraak te maken
Knop naar online agenda om zelf te plannen
Online afspraak
No items found.

Het merk

Meline is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes (huidskleuren) en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH (Postinflammatoire hyperpigmentatie) en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Vrijblijvend consult

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de stappen van het behandelplan en vullen wij samen een intakeformulier in. Wilt u meer informatie is het altijd mogelijk om een vrijblijvend consult aan te vragen, hierin behandelen wij al uw vragen! Om het gewenste resultaat te behalen is het uiterst (must) belangrijk dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies en wij de behandeling uitvoeren die de pigmentvlekken intensief aan gaan pakken. Door deze combinatie zullen wij het gewenste resultaat behalen. Het is mogelijk dat er op de huid 1 plekje hyperpigmentatie zit, deze is goed te behandelen met de  treatment en kan dus plaatselijk behandeld worden tijdens een andere behandeling.

Wilt u deze behandeling direct inboeken? Voorafgaand aan de 1e behandeling zal er eerst een intake/consult plaats moeten vinden, vink deze bij het boeken aan zodat er voldoende tijd zal zijn voor het consult en de behandeling!

Plan zelf online afspraak

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het behandel traject eruit & wordt het vergoed door de zorgverzekering?

MeLine Behandeling 1: MeLine Peeling-Masker

Er wordt gestart met een peeling-masker behandeling in het instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. De combinatie van deactieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

MeLine Behandeling 2: MeLine ID microneedling

Na 3 a 4 weken staat een ID – MeLine microneedling (dermapen) behandeling op het programma. De combinatie van specifieke ingrediënten van de MeLine ampul, die met de dermapen wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

MeLine Behandeling 3 :MeLine Peeling-Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste MeLine behandeling, echter blijft het peeling-masker nu langer op de huid zitten. De behandeling is doorde vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, geïntensiveerd.

MeLine Behandeling 4/5/6: MeLine ID microneedling of MeLine Peeling Masker

Indiennoodzakelijk kan er nog een vierde, vijfde of zesde behandeling worden ingepland. Dit is echter alleen in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

MeLine Spot behandeling: 1 plaatselijke behandeling
Wanneer er sprake is van ouderdoms vlekken kunnen wij deze d.m.v. de spottreatment aanstippen. Meestal is er 1 a 2 behandelingen voor nodig.

Vergoeding zorgverzekeraar:

Wanneer er camouflage in het aanvullende pakket zit wordt er een deel vergoed vanuit de zorgverzekering. Hoeveel dit is vind u terug in de polis.

Hoe ziet het thuiszorg traject eruit?

Deze behandeling gaat gepaard met thuis producten.

De thuisproducten bevatten veel verhelderende stoffen, anti-oxidanten, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling/dermapen behandeling kent weinig bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met de bijbehorende bb cream met spf factor.

Thuis verzorgings producten:
- Foam reiniger
- Dag creme
- Nacht creme
- moist
- Restore creme
- Home pigmentmask (na de 2e behandeling wordt deze ingezet)
- Bb cream of Spf creme

Bij de Spot behandeling is er 1 product voor thuis nodig!

Wat voor resultaten mag je verwachten?

Resultaten

Na1 maand merk je ongeveer 40% a 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Het home masker product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de ME-line behandeling indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

Wanneer mag je deze behandeling niet ondergaan?

- Tijdens een zwangerschap of 9 maanden erna.
- Gebruik van roacutane en eventuele andere medicijnen.
- Recent ondergaan lasertherapie, er moet sowieso 4 weken tussen zitten.
- Bij gebruik van hydro cortisonen, er mag 2 weken geen hormoon crème aangebracht worden op de huid (voor de behandeling).
- Wanneer er fillers of botox gezet is (2 weken wachten).

Loopt u bij een arts? Vraag deze dan om toestemming!

Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Niet gevonden wat je zocht? Stel ons een vraag.
Contact icoon
Knop om contact te openen