Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden

Huidverbeterend

VANAF

76.00

,-

|

60

min

Icoon die aan te klikken is om een afspraak te maken
Knop naar online agenda om zelf te plannen
Online afspraak
No items found.

Tijdens de huidverbeterende behandelingen werken wij met ons mooie merk Nimue. Nimue werkt met 4 huidclassificaties: de beschadigde huid door externe factoren, huid met pigmentvlekken, onzuivere probleemhuid en de gevoelige huid. Hij heeft een unieke filosofie welke gebaseerd is op vier punten: huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Nimue biedt veel huidverbeterende behandelingen aan, in overleg met uw huidspecialist wordt er gekeken welke behandelingen het beste voor uw huid zijn op het moment van bezoek.

De behandelingen die onder de Nimue peelingen behandelingen vallen zijn:
Nimue Peel Intens
Voor iedereen die een stralende huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden! Let op: Deze behandeling heeft downtime, dit houdt in dat je thuis kan vervellen.
Skin Resurfacing Complex

De  NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.
SRC acne behandeling:
Speciaal behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Een ideale behandeling wanneer je een glimmende huid hebt.
SRC op hyperpigmentatie:
Behandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid. Let op: de MeLine behandelingen zijn geschikter voor pigment wanneer het dieper gelegen ligt.
SRC op een beschadigde huid/ouderwordende huid:
Geschikt op de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.
Glycol peeling:
Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.
SMART Resurfacing:
De Nimue Smart Resurfacer is een verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een medium diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De intensieve werking zorgt voor verandering in de structuur, in het functioneren van de huid, ontstekingsremmend en optimaal hydraterend. Geeft geen downtime. De meest intensieve peeling van Nimue.
Nimue Support Behandeling:
Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe behandeling:
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.
Thermal Detox behandeling:
Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

Plan zelf online afspraak

Veelgestelde vragen

Niets gevonden!
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Niet gevonden wat je zocht? Stel ons een vraag.
Contact icoon
Knop om contact te openen