Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden

Vanaf

Eyeliner

VANAF

195.00

,-

|

120

min

Icoon die aan te klikken is om een afspraak te maken
Knop naar online agenda om zelf te plannen
Online afspraak
No items found.

Verschillende eyeliners

Altijd stralende ogen!

Dan is het pigmenteren van een eyeliner ideaal voor u!   U kunt kiezen voor een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een  flinterdunne potloodlijn. Ook kunt u kiezen voor enkel een infralash. Deze techniek zorgt voor een subtiele pigmentatie (stipjes) tussen de eigen wimperhaartjes, deze geeft direct een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder het oog gezet worden!

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk:

De eerste eyeliner of infralash behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur  (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede)  (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat wij de puntjes nog op de i kunnen zetten.

Plan zelf online afspraak

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wenkbrauwen
De eerste behandeling inclusief intakegesprek zal ongeveer 2/3 uur duren. Na 6 weken komt u terug voorde nabehandeling om de pigmentatie bij te werken. Deze behandeling is om de laatste puntjes op de i nog bij te werken.

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij een uitgebreide intake af (deze is ook los in te boeken wanneer u meer informatie wenst)
De wenkbrauwen worden afgemeten (browmapping) na het afmeten kijken we samen of de vorm helemaal goed is. Daarna gaan we de kleur bepalen en kan het pigmenteren beginnen.

Eyeliners
De eerste eyeliner behandeling en intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur (alleen boven- of onder) tot 2,5 uur (zowel boven- als onder) Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de (tweede) (na)behandeling om de pigmentatie bij te werken. Mocht er na deze behandelingen plekjes zijn die het pigment minder goed gepakt hebben, kunt u contact met ons opnemen zodat er een extra behandeling tegen meerprijs plaats kan vinden.

Nazorg instructies

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezingsproces van de huid. Om de gepigmenteerde huid zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te behalen raadt Stralend u de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • Hou de behandelde huid de komende 14 dagen droog. Geen water, milk of lotions op de behandelde huid aanbrengen. Ook geen sauna, stoombad of zwemwater. De huid zal hierdoor sneller en mooier genezen.
 • Gezicht reinigen voorzichtig met uw reinigingsproduct (voorhoofd evt. alleen met water en een washandje) en voorzichtig afnemen met een vochtig washandje. (niet over de PMU). Haren wassen kan, maar wees voorzichtig met uitspoelen.
 • Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk. Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen. Gebruik een desinfecterende zeep als Unicura of Dettol om uw handen te ontsmetten.
 • De eerste 14 dagen is het het beste om geen make-up op de behandelde plek aan te brengen. Daarna kunt u zich weer opmaken zoals u gewend bent. De huid is na die 14 dagen gesloten. Let op: Is de huid volledig verveld binnen de 15 dagen, dan kunt u alles weer doen zoals gewend.
 • Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU i.v.m. mogelijke ontstekingen.
 • Dek het behandelde gebied niet af met pleisters of verband.
 • Er ontstaan hele kleine korreltjes op de huid, dit zijn korstjes. Ga niet aan de korstjes krabben of pulken, maar laat de huid dit zelf af stoten. U kunt anders een litteken krijgen of het pigment mee uit de huid trekken.
 • Neem bij ontsteking of pijn altijd contact op met uw arts.
 • U mag gedurende 14 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
 • U ontvangt van ons een nazorg stick. Deze mag ingezet worden 2 dagen na de behandeling, de stick brengt u deppend en niet wrijvend aan. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen. Als u het gevoel heeft dat uw huid zo op spanning staat, gebruik dan de stick.
 • U mag gedurende tenminste 4 weken niet zwemmen of gebruik maken van zonnebank of sauna. Ook na de genezing zal u altijd uw PMU moeten beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen straling van zon of zonnebank.

Ook na genezing is het belangrijk uw huid altijd in te smeren met een goede spf creme (zonnebrandcreme)

Na de behandeling ontvangt u deze nazorginstructies zodat u deze thuis goed kan naleven.

Het aanbrengen van permanente make up iseen huid doorborende behandeling, door de juiste werkwijze en een juist gebruikvan de apparatuur voorkomt u te worden besmet met bloed overdraagbare ziekteszoals Hepatitis B en C. Voor de behandeling wordt een toestemmingsformulier metu doorgenomen sommige gezondheidsproblemen kunnen een nadelig effect hebben ophet pigmenteren, tijdens het intakegesprek zal Margreet u hier verder overinformeren.

Wanneer mag je deze behandeling niet ondergaan?

- Tijdens een zwangerschap.
- Wanneer je borstvoeding geeft.
- Je diabetes hebt.
- Aan Bloedverdunnes bent.

Gebruikt u medicatie zoals bijvoorbeeld antibiotica of andere medicijnen, neem dan eerst contact met ons op. Het kan zijn dat wij de behandeling dan niet uit kunnen voeren.

Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Niet gevonden wat je zocht? Stel ons een vraag.
Contact icoon
Knop om contact te openen