Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden

Populair

Acne behandelingen

VANAF

56.00

,-

|

45

min

Icoon die aan te klikken is om een afspraak te maken
Knop naar online agenda om zelf te plannen
Online afspraak
No items found.

Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Stralend Huidzorg & Permanente make-up Hengelo terecht voor acné behandelingen. Acné is een huidaandoening die in de meeste gevallen erg goed behandeld kan worden.

Een acné behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die  afgestemd zijn op de ernst van uw acné, het soort acné en uw huidtype.

Het is mogelijk dat deze behandelingen (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen. Dit kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Een verwijzing van de huisarts of specialist is een vereiste.

Het is mogelijk te starten met een kuur van zes behandelingen, een x in de week of 1 x in de twee weken. Indien nodig wordt het aantal behandelingen uitgebreid. Vervolgens is het aan te raden en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om eens in de zes weken tot drie maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. U wordt tijdens het intakegesprek geadviseerd over producten die u thuis het beste kunt gebruiken om de acnebehandelingen die u ondergaat bij Stralend te ondersteunen met goede producten, zo hebben de behandelingen het meeste effect. Op tijd starten met het behandelen van acne voorkomt de vorming van littekenweefsel!

Plan zelf online afspraak

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten na de behandeling?

Wanneer je een intensieve Nimue (niet de core behandeling) of Toskani behandeling hebt gehad met een chemische peeling dan is het belangrijk om:
- Niet te gaan sporten dezelfde dag.
- Niet aan de huid krabben.
- 24 uur geen make-up aanbrengen.
- Altijd een spf creme over een dagcreme aanbrengen.
- Het advies voor thuis gebruik van producten goed na te leven.

Wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekering?

Ja, als je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat je een deel vergoed kunt krijgen op acne- of camouflage.
Kijk hiervoor even de polis na voor hoeveel je verzekerd bent. Na de behandeling sturen wij per mail het te declareren factuur toe welke je kan insturen bij de zorgverzekeraar.

Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Niet gevonden wat je zocht? Stel ons een vraag.
Contact icoon
Knop om contact te openen