Open prijs item pijl naar beneden

Populairst

Microneedling gelaat

VANAF

127.50

,-

|

75

min

Maak een afspraak

De behandelingen met de Fusion (dermapen) mono- en multineedle pen zijn zeer efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie.

Mono needle (enkele naald)

Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, hierdoor mag een Monopen behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi needle (12 naaldjes)

Deze behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde “needlen” van de huid. Deze bevat meerdere naaldjes die de huid bestempelen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur en een cocktail met intensieve ingrediënten welke aangepast is aan het huidtype, door het needlen kunnen de cocktail en het hyaluronzuur dieper in de huid  komen. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine c of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met littekenweefsel, pigmentvlekken, acne en rosacea.

De Monopen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

Maak een afspraak

EEN STRALENDE DAG
GEWENST

Anbos logo