Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden

Populair

TapParfum geurbeleving

VANAF

,-

|

30

min

Icoon die aan te klikken is om een afspraak te maken
Knop naar online agenda om zelf te plannen
Online afspraak
No items found.
TapParfum bij Stralend in Hengelo

Ben jij gek op luxe parfum maar is dit qua prijs nu te duur? Wij hebben heerlijke TapParfums die geinspireerd zijn op de bekende geuren.
Wil jij weten welke geur het beste bij je past? Plan dan een geurafspraak in, wij nemen je graag mee op een mooie beleving van alle geuren die wij in ons assortiment hebben.

Plan zelf online afspraak

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een parfum belevenis bij Stralend eruit?

Bij stralend in Hengelo nodigen wij u graag uit voor een privé afspraak waarin wij u alle geuren laten beleven. Wij verwelkomen u graag met een kop koffie of thee en gaan er even lekker bij zitten. We gaan ontdekken door middel van wat  vragen wat voor geur het beste bij u past. Op basis daarvan hebben wij de perfecte geur voor u. ook hebben wij een super gaaf systeem waarin wij uw wensen kunnen invullen en op basis daarvan rolt er de perfecte geur uit.

Hoe is een parfum opgedeeld?

Een geur bestaat uit topnoten, hartnoten en basisnoten. Je moet het zien als een piramide die zich afbouwt van boven naar beneden. Boven aan heb je de topnoten dit zijn de geuren die als eerste vrijkomen bij het opspuiten van het parfum en blijven ongeveer een half uur zitten. Vervolgens komen de hartnoten de hartnoten vormen de echte kern van het parfum en houden zo’n 4 tot 5 uur aan op de huid. Als allerlaatste komen de basisnoten van het parfum vrij deze ruik je wanneer de topnoten en hartnoten zijn vervlogen. Deze houden langdurig aan ongeveer zo’n 24 uur.

Welke geur past bij mij?

Of je nou van een zwaardere of lichtere geur houdt. Wat zoeter of wat frisser. Bij stralend in Hengelo ben jij voor Tapparfum aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende mooie geuren. Voor iedere smaak hebben wij wel wat passend!

Wat zijn de tarieven van de parfums & kan ik deze online bestellen?

Ja, wij hebben een webshop en versturen alle parfums, de 100ml gaat in een groter pakketje maar de rest kan door de brievenbus!
In Hengelo bezorgen wij eventueel de parfums gratis!
- 15 ml € 10,00
- 30 ml € 12,50
- 50 ml € 17,50
- 100 ml € 27,50
Om onnodig afvalverbruik tegen te gaan is het mogelijk je lege parfum flesje te komen hervullen, dit scheelt dan € 2,50 in prijs.
- Tasverstuiver incl 10 ml parfum € 15,00
- Tasverstuiver incl 10 ml parfum & refill tube 50 ml € 31,50
- Refill tube 50 ml € 18,50
Met de refill tube kan je zelf de parfum bijvullen, handig toch!

Een geurbeleving afspraak is altijd geheel vrijblijvend, laat je inspireren!

Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Avatar photo
Niet gevonden wat je zocht? Stel ons een vraag.
Contact icoon
Knop om contact te openen