Heeft u last van een onzuivere huid, mee-eters, pukkeltjes of puisten, in matige of ernstige vorm, dan kunt u bij Stralend Huidzorg & Permanente make-up Hengelo terecht voor acné behandelingen.Acné is een huidaandoening die in de meeste gevallen erg goed behandeld kan worden.

Een acné behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die  afgestemd zijn op de ernst van uw acné, het soort acné en uw huidtype. Wij werken met twee huidverbeterende merken welke beiden gespecialiseerde producten en behandelingen bieden aan de acné huid. Voor meer informatie over onze productlijnen, bekijk dan de pagina producten en lees hier meer over Nimue en Ik Skinperfection en hun visie.

Het is mogelijk dat deze behandelingen (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen. Dit kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. Een verwijzing van de huisarts of specialist is een vereiste.

Het is mogelijk te starten met een kuur van zes behandelingen, een x in de week of 1 x in de twee weken. Indien nodig wordt het aantal behandelingen uitgebreid. Vervolgens is het aan te raden en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om eens in de zes weken tot drie maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. U wordt tijdens het intakegesprek geadviseerd over producten die u thuis het beste kunt gebruiken om de acnebehandelingen die u ondergaat bij Stralend te ondersteunen met goede producten. Op tijd starten met het behandelen van acne voorkomt de vorming van littekenweefsel! Er zijn meerdere behandelingen mogelijk mocht u niet met een kuur willen starten!

In onze online agenda zijn te zien welke behandelingen wij voor de acne huid aan bieden, Wilt u graag iets meer informatie? Neem dan contact met mij op via 06 17 83 90 09 (appen mag ook)  vul op de website het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@stralendhengelo.nl. Wij beantwoorden alle vragen en hopen u zo een duidelijk beeld te kunnen geven van alle mogelijkheden.

Mocht u liever zelf direct een behandeling inboeken, dit kan in de behandelingstabel hieronder!