Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

IK SKIN PERFECTION is een innovatie op het gebied van huidverbetering.Dit product is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat 0% huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.

 

Wij bieden naast de huidverbeterende gelaatsbehandelingen  ook de standaard basis (ontspannen) gelaatsbehandelingen aan in onze salon. Aan de hand van de wensen, de huid, en het doel van de klant bepalen wij samen met welke producten we de behandeling in gaan. Zodat we resultaatgericht kunnen samenwerken. 

Naast deze gelaatsbehandelingen bieden wij camouflage en acnebehandelingen aan die tevens door de zorgverzekeraar vergoed worden mits deze binnen uw verzekeringspakket vallen, en er een verwijzing van de huisarts is voorgeschreven.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen met alle plezier en hopen u een duidelijk beeld te kunnen geven van de mogelijkheden.

 

Wilt u een gelaatsbehandeling inboeken dan kan dit via onderstaande afspraken agenda! Wenst u een klassieke (ontspannende) gelaatsbehandeling klik dan op basis gelaatsbehandelingen. Voor de huidverbeterende gelaatsbehandelingen kunt u op Nimue behandelingen of Ik skinperfection behandelingen klikken.