Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Logo van Stralend Hengelo

Spot treatment

VANAF

59.00

,-

|

30

15 min

VOOR GELOKALISEERDE HYPERPIGMENTATIE EN OUDERDOMSVLEKKEN.

Maak een afspraak

De MeLine Spot Treatment is een professionele behandeling voor ouderdomsvlekken. Om duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken in de huid aan te pakken zoals ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. De plekken worden aangestipt en na 1 behandeling is er al duidelijk resultaat. De behandeling gaat gepaard met thuis product.

Spot/ vlek behandeling
Professionele behandeling voor ouderdomsvlekken. De synergetische werking van actieve ingrediënten dringen door in de huid om duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken of hyperkeratose aan te pakken. Geschikt voor ouderdomsvlekken of hyperkeratose. Na een korstvorming zal de pigment afgestoten (valt eraf) worden.

Maak een afspraak
Contact icoon
Knop om contact te openen