Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Bestel online
Margreet - eigenaresse
|
2022

Nieuw merk in ons assortiment!

TapParfum

Bestel in onze shop

De parfums van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designerparfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat tussen de 20% en 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% tot 80% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol.

Voor al onze parfums werken wij met geurnoten. Dit zijn fasen waarin een parfum zich kan bevinden. De parfums bevatten 3 fases namelijk: Topnoten, Middennoten en Basisnoten. Hieronder een korte uileg!

  • Topnoten: Dit zijn geuren met een kleine molecuul, deze noten zullen sneller vervliegen, maar komen bij het opspuiten wel het sterkst naar voren. Dit zijn de noten die het eerst waar worden genomen. Deze noten houden tot ongeveer 10 minuten aan.
  • Middennoten: Deze noten bevatten geuren die een middellange tijd duidelijk waarneembaar zullen zijn. Veelal is dit tot +/- 4 uur na het opspuiten.
  • Basisnoten: In de basis zitten de geuren die een grotere molecuul hebben. Deze basisnoten ondersteunen de top- en middennoot om ook hun duur te verlengen. De basisnoten zullen uren waarneembaar zijn, tot wel 24 uur.

TapParfum gaat ook nog eens mee met de tijd, doordat het flesje hervulbaar is, is het een duurzaam product. TapParfum wordt zonder omdoosje verkocht zo wordt er geen papier verspild.

De parfums zijn geinspireerd op de geurnoten van de echte geuren. De parfums ruiken heerlijk, blijven ontzettend lang zitten en zijn ook nog eens betaalbaar, hier worden wij allemaal toch blij van!
Stralend heeft 86 verschillende soorten geuren in het assortiment. 64 dames geuren aangeduid met LA en 22 heren geuren aangeduid met LE. Daarnaast bieden wij bij Stralend in Hengelo ook persoonlijk advies aan u, zodat u de juiste geur(en)kunt ervaren en uit kunt kiezen. Wilt u een parfum bestellen? Alle geuren zijn te bestellen via de webshop, liever via een andere weg bestellen, neem dan contact met ons op via het contact formulier, stuur ons een email naar info@stralendhengelo.nl of bericht/bel ons op 06 17 83 90 09 wij adviseren u graag.

Parfum prijzen:
30ml – € 12,50
50ml – € 17,50
100ml – € 27,50


Wil je komen refillen dan scheelt het € 2,50 omdat het flesje al in uw bezit is.
De parfums zijn ook in handige tasverstuiver verkrijgbaar zodat je deze altijd bij je kan dragen.

Bestel in onze shop

Volg ons nu ook op instagram: tapparfum_hengelo

Contact icoon
Knop om contact te openen