Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Bestel online
Margreet - eigenaresse
|
2024

Stralend gaat verhuizen!

Wij gaan verhuizen

Groot nieuws!

Met trots mogen wij meedelen dat wij vanaf september 2024 gevestigd zullen zijn aan de Oldenzaalsestraat 166b in Hengelo. Wij gaan er met het pand 100 jaar op vooruit en hopen hier ons nog meer te kunnen ontwikkelen en te groeien. Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons veel nieuwe energie en waarschijnlijk veel uurtjes klussen, het pand is namelijk casco en er zal veel aan moeten gebeuren. Het mooie is dat dit natuurlijk een blanco canvas is en wij het hopelijk helemaal kunnen creëren naar onze wensen. Zoals iedereen gewend is, is het parkeren hier ook gratis. Volg ons op Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes over de voortgang van ons nieuwe prachtige pand.

Contact icoon
Knop om contact te openen