Voorkeuren

Privacy is belangrijk, dus jij hebt de optie om zelf te bepalen welke wij aan hebben staan. Door sommige uit te zetten kan het zijn dat het van invloed is van je gebruikerservaring op onze website. Meer info

Accepteer alle cookies

Deze cookies zijn nodig om een goede gebruikerservaring te garanderen.

Altijd aan

Deze items worden gebruikt om relevante content voor je te tonen.

Items die voorkeur onthouden, zoals naam, taal en regio om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

Deze items helpen ons om een goede website te bouwen/onderhouden, zodat wij inzichtelijk hebben met welke functies en pagina's we de klant het best helpen en of er technische fouten zijn die opgelost moeten worden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open prijs item pijl naar beneden
Bestel online
|
2023

Onze zomerplanning!

Zomerplanning schoonheidssalon Stralend Hengelo

โ€ข๐‘ฝ๐’‚๐’Œ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’† ๐’‘๐’๐’‚๐’๐’๐’Š๐’๐’ˆโ€ข

De vakantie periode breekt weer aan, iedereen wil er graag ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ uit zien op hun vakantie bestemming.

Wij zijn deze zomer ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ ๐ž๐ฌ๐ฅ๐จ๐ญ๐ž๐ง, echter zijn onze openingstijden wel beperkter dan jullie van ons gewenst zijn.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in onze agenda, vergeet deze dan niet in te plannen!

๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐๐ž๐ง:

Er zijn nog wat plekken beschikbaar in juli, op 9 & 16 augustus komt onze topper ๐‡๐ข๐ž๐ค๐ž ons extra ondersteunen i.v.m drukte. Inmiddels is ๐‡๐ข๐ž๐ค๐ž basis huidspecialist. Bij ๐‡๐ข๐ž๐ค๐ž kan je terecht voor ๐ฅ๐š๐ฌ๐ก๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ญ๐ฌ, ๐ก๐ž๐ง๐ง๐š๐›๐ซ๐จ๐ฐ๐ฌ, ๐›๐ข๐š๐›/๐ ๐ž๐ฅ๐ฅ๐š๐ค ๐ง๐š๐ ๐ž๐ฅ๐ฌ en meer!

๐†๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ค๐ฃ๐ž ๐ ๐ž๐ฏ๐จ๐ง๐๐ž๐ง?

Wil jij ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž staan, geef dit dan aan in onze online agenda en vul de ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ in. Mocht er een plekje vrij komen kunnen wij je benaderen!

๐‹๐ž๐ญ ๐จ๐ฉ: wil jij je behandeling verzetten of annuleren geef dit uiterlijk 24 uur van te voren bij ons aan. Gebeurd dit niet zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen!

Wil jij je ogen laten stralen d.m.v. een ๐‹๐š๐ฌ๐ก๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ญ of wil je wow brows d.m.v ย de ๐‡๐ž๐ง๐ง๐š ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  een ๐†๐ž๐ฅ๐ฅ๐š๐ค of ๐๐ˆ๐€๐ behandeling voor je nagels zo zijn je nagels weken on fleek, of liever komen ontspannen tijdens een ๐†๐ž๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  dan ben je bij ๐จ๐ง๐ฌ aan het goede adres.

๐‘ฝ๐’‚๐’Œ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’†๐’” ๐’•๐’†๐’‚๐’Ž ๐‘บ๐’•๐’“๐’‚๐’๐’†๐’๐’…:

๐‰๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐œ๐š: 24/7 t/m 15/8

๐Œ๐š๐ซ๐ ๐ซ๐ž๐ž๐ญ: 4/8 t/m 7/8 & 14/8 t/m 4/9

๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ž๐ซ nu snel en makkelijk je gewenste behandeling in onze ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž agenda en ๐‘ณ๐’๐’๐’‘ ๐‘บ๐’•๐’“๐’‚๐’๐’†๐’๐’… ๐’…๐’† ๐’…๐’†๐’–๐’“ ๐’–๐’Š๐’•!

Groetjes,

Margreet, Jessica & Hieke

โ€

Contact icoon
Knop om contact te openen